FAMILON UNTUVA

Familon Untuva on ylellinen luonnontuote. Familonin untuvapeitoilla ja -tyynyillä uinahdat kevyesti lempeään uneen – kohti höyhensaaria. Ota mukava asento, katso rentoutusvideomme ja anna mielen hetki levätä untuvan ylellisen muhkeassa, pehmeässä ja keveässä maailmassa.

Familon Untuva -sarja täydentää Familonin tyyny- ja peitevalikoimaa ylellisillä untuvatuotteilla, jotka tuovat elämään untuvan hullaannuttavaa muhkeutta ja arkeen pientä luksusta. Tuntumaltaan tuotteet ovat kuohkean pehmeitä sekä hengittäviä, ja ne säätelevät lämpöä mitä luonnollisimmalla tavalla. Luonnostaan kevyt höyhen ja untuva ovat omiaan ylläpitämään mukavaa, hiostamatonta lämpötilaa, mikä takaa täydellisen lämmönerityksen nukkumistuotteissa.

Familon tutki suomalaisten untuva-mieltymyksiä laajassa, marras-joulukuussa 2016 Familon.fi -sivustolla toteutetussa kyselyssä.

Useimmat meistä unelmoivat untuvasta – sen haaveillaan tuovan makuuhuoneeseen ihanaa luksukkuutta, jotain mikä vie unet aivan uudelle tasolle.

Untuvatuotteisiin liittyy myös epäselvyyksiä ja kysymyksiä. Soveltuvuus allergikolle, niiden huollettavuus sekä hinta askarruttavat monia kuluttajia. Näihin seikkoihin kiinnitetään Familon Untuva -sarjassa erityistä huomiota.

Familon on tuonut markkinoille pölyallergikkojen hyvin sietämät ja erittäin kohtuuhintaiset untuvatyynyt ja untuvapeitot – tinkimättömään Familon-laatuun. Tuotteiden Nomite-tunnus takaa soveltuvuuden myös pölyallergikoille.

Huoli untuvatuotteiden eettisyydestä otetaan vakavasti Familonilla. Familonin untuvatyynyjen ja -peittojen untuvilla ja höyhenillä on Downafresh®-laatutakuu ja Traumpass-sertifikaatti. Untuvatuotteiden valmistuksessa sitoudutaan eettiseen ja ekologiseen tuotantoon sekä eläinten eettiseen kohteluun. Familonin Gold- ja Silver- untuvatyynyjen ja -peittojen valmistuksessa käytetään ainoastaan I- tai II-luokan kaikista korkealaatuisimpia untuva- ja höyhentäytteitä.

Untuvatyynyn ja untuvapeiton pesu ei merkittävästi eroa tavallisten vuodevaatteiden hoidosta, mutta kuivumisvaiheessa kannattaa huolehtia riittävästä pöyhimisestä. Katso untuvatyynyn hoito ja untuvapeiton hoitovinkit.

Downafresh® Greenline -sertifioidut untuvat ja höyhenet ovat tiukan Eurooppalaisen hygienia-standardin EN 12935 mukaisia, ja niiden alkuperä sekä tuotantoprosessi dokumentoidaan huolellisesti. Tutkitusti turvalliset ja puhtaat Downafresh®-sertifioidut untuvat ja höyhenet on vesipesty ja kuivatettu vähintään 100°C käyttäen ympäristöystävällisiä, luonnonmateriaalien ominaisuudet säilyttäviä pesuaineita.

Familonin sertifioidun untuvatuotannon korkealaatuiset raaka-aineet tulevat Saksasta ja Tšekeistä, ne saadaan elintarviketeollisuuden ylijäämästä, ei koskaan elävistä linnuista. Traumpass-sertifikaatti takaa, että höyhenet ja untuvat on kerätty eläinten hyvinvoinnin ehdoilla.

Familon Untuva Gold ja Untuva Silver -tuotteista löytyy kolme eri korkuista tyynyä sekä kolme eri lämpöasteen peitettä. Valitse makusi mukaan ihanan viileä Silver-untuvakevytpeite, normaalilämpöinen Silver-untuvapeite, tai erittäin lämmin ja muhkea Gold-untuvapeite.

Tilaa ylelliset Familon-untuvatyynyt ja -untuvapeitot >

Jos haaveilet untuvan ominaisuuksista, mutta et voi tai halua hankkia untuvatuotteita löytyy Familonilta ratkaisu myös sinulle. Ylelliset Familon Feel -tyynyt ja -peitot tarjoavat polyesterimikrokuitutäytteisen vaihtoehdon untuvan kaltaisilla ominaisuuksilla.

    Familon Untuva -peitteillä ja -tyynyillä
    uinahdat kevyesti lempeään uneen – kohti höyhensaaria