Liikelahjat ja henkilökunnan hyvinvointi

LIIKELAHJAT JA HENKILÖKUNNAN HYVINVOINTI

Anna muisto itsestäsi pehmeän paketin muodossa

Familonin lahjavalikoimasta löydät yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun, koskipa tarpeesi sitten pieniä mainoslahjoja tai ylellisempiä yrityslahjoja. Hyvän unen lahja on hieno panostus työhyvinvointiin. Aivot luovat uutta ja kekseliästä parhaiten hyvin levänneenä.

Yritysasiakas – näet hinnat rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään kauppaan. Tilaa helposti ja vaivattomasti Familon B2B -verkkokaupasta, juuri sinulle sopivalla hetkellä. Autamme sinua myös mielellämme henkilökohtaisesti erityistarpeissasi sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse arkisin klo. 9 - 15 p. 010 5045 500.

YRITYSLAHJAT JA MAINOSLAHJAT

Lahjaksi hyvää oloa ja unta

Yllätä asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi erityisellä lahjalla, jolla on arvoa jokapäiväisessä elämässä. Kun nukkuu paremmin, voi paremmin! Familonin laatutuotteilla osoitat arvostuksesi hyvin tehdystä työstä ja jäät mieleen pehmeämmin kuin kukaan muu.

 

Järjestä tuotteet:

HENKILÖKUNNAN HYVINVOINTI

Pidetään huolta toisistamme

Henkilökunnan hyvinvointi on investointi, joka vaikuttaa koko yrityksen kilpailukykyyn. Investoinnit hyvinvointiin maksavat itsensä moninkertaisina takaisin. Makeasti nukutun yön jälkeen uudet ideat syntyvät kuin itsestään, mikä ruokkii luovuutta ja tuottavuutta. Hyvät arjen rutiinit, säännölliset rytmit ja positiivinen asenne vaikuttavat unenlaatuun, joka taas vaikuttaa päivittäisten asioiden hoitamiseen. Tässä onnellisuuden oravanpyörässä hyvä uni on tärkein lähtökohta. Anna henkilökunnallesi lahjaksi hyvää unta!

 

Järjestä tuotteet: