Original Sokos Hotel Lappee Sokos Hotel Lappeen sisustuksessa elää Saimaan järvimaisemat sulassa sovussa suomidesignin kanssa.

Suuren hotelliketjun omintakeinen Lappee on juuri käynyt läpi suuren uudistuksen, kun sen 260 huoneesta 170:ssä vaihtuivat vanhat Familon-vuoteet uusiin. Nyt nautitaan urakan lopputuloksesta ja asiakkaalle parasta mahdollista nukkumismukavuutta tarjoten. Kaikki hotellin vuoteet sekä vuodevaatteet ovat Familon Pro -mallistosta.

Katso myös muut referenssit

Original Sokos Hotel Lappeen hotellipäällikkö Katja Pellinen:

”Vuoteiden vaihto oli todella iso projekti. Järjestelyt olivat mittavat. ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pitää kyllä paikkansa tässäkin. Sänkyjenvaihto kannattaa suunnitella hyvin ja hyödyntää Familonin ammattimaista apua.

Familonilta tuli juuri oikeat tavarat oikeaan aikaan. Myös ihmisiä pitää olla paikalla oikeaan aikaan oikea määrä, ja kaikkien pitää tietää, mitä he tekevät, jotta työt soljuvat nätisti eteenpäin. Osa purkaa vanhat petaukset ja raivaa huoneessa työalueen. Vanhoista sängyistä irrotetaan jalat ja vanhat rungot kannetaan pois uusien tieltä. Uusiin runkoihin kiinnitetään jalat ja niihin huopatassut ennen paikoilleen sijoitusta. Double-sänkyjen rungot liitetään yhteen. Akkuporakoneiden latureita täytyy olla latauksessa koko ajan, jottei työ seisahdu – ja monta muuta pikkujuttua!

Vaihdoimme samalla myös kaikki tyynyt ja peitot, jotta unikokemus uudessa vuoteessa olisi täydellinen. Ero vanhaan on selkeä. Olemme todella tyytyväisiä. Mitä asiakkaisiin tulee, palaute on vähäistä, kun asiat ovat hyvin.”

Lue koko kohde-esittely Familon-blogista.

Kuvat: Sokos Hotels

Hotelliasiakkaamme tilaavat mm. seuraavia tuotteita:

Järjestä tuotteet: