Scandic Hamburger Börs Legendaarinen Hamburger Börs on taas auki

Turun kauppatorin laidalla sijaitseva, vuodesta 1894 toiminut, ikoninen hotelli on uudistettu hienostuneesti ja historiaa kunnioittaen.

Scandic Hamburger Börs tarjoaa rauhallisen majoituksen hotellin uudisrakennuksessa, jossa upeasti sisustetut ilmastoidut huoneet varmistavat miellyttävät yöunet. Monipuolinen huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen: rentouttavista unista voi nauttia viihtyisässä standard-huoneessa, tilavammassa superior-huoneessa tai upeassa junior-sviitissä, jonka ikkunat avautuvat torille päin.

Familon toimitti sängyt, tyynyt ja peitot hotellin kaikkiin 272 huoneeseen. Scandic Hamburger Börsin vieraat saavat nauttia unista napakoissa, hotellikäyttöön suunnitelluissa joustinsängyissä. Nukkumismukavuuden viimeistelevät muhkea 10 cm korkea sijauspatja, ylelliset ja hyvin muotoutuvat mikrokuitutäytteiset tyynyt, sekä ilmavan muhkeat peitot. Myös perheen pienimpiä hellitään luksustason unilla: pinnasänkyihin on pedattu Familonin sijauspatjat, sijauspatjansuojukset sekä luomupuuvillasta ja kierrätyskuidusta valmistetut vauvantyynyt ja -peitot.

Kuvat: Scandic

Hotelliasiakkaamme tilaavat mm. seuraavia tuotteita:

Järjestä tuotteet:

Referenssi julkaistu 17.11.2021.