B&B Korsman Hanko Viihtyisä ja tunnelmallinen majoitusvaihtoehto Hangossa

B&B Korsman Hanko on uusi, tunnelmallinen bed & breakfast aivan Hangon historiallisen Kylpyläpuiston kyljessä. Korsman on täydellinen kesälomakohde – rannalle kävelee muutamassa minuutissa ja myös ravintolat ja kaupat sijaitsevat aivan lähellä.

Katso myös muut referenssit

B&B Korsmanissa on yhdeksän huonetta. Vastaremontoiduissa, tunnelmallisissa huoneissa viihtyvät ja nukkuvat hyvin niin pariskunnat, ystäväporukat kuin lapsiperheetkin. B&B Korsmanissa vieraiden hyvä uni onkin yksi prioriteeteista. Familonilla olemme kiitollisia siitä, että saamme olla mukana luomassa B&B Korsmanin hyviä unia. Standard Single -, Deluxe Twin -, Deluxe Triple - ja Suite Double -huoneissa on Familonin napakat joustinsängyt. Neljän hengen Deluxe Quadruple Bunk -huoneiden kerrossänkyihin valitut korkealaatuiset ja jämäkät Familon-vaahtomuovipatjat nostavat myös alasänkyjen unet aivan uudelle tasolle. Kaikkiin B&B Korsmanin sänkyihin on pedattu Familon-tyynyt ja -peitot.

Familonin sängyt ovat saaneet Korsmanin vierailta jo kehuja:

"Aivan loistava sänky, jossa nukkuisin kotonakin mieluusti. Sänky on juuri oikean jämäkkä, jossa tällainen isompikin mies nukkui läpi yön heräämättä."

"Selkäni on yleensä kipeä hotelli yön jälkeen, mutta nyt ei tuntunut missään vaan heräsin vetreänä ja virkeänä."

Kuvat: B&B Korsman / Elina Simonen

Referenssi julkaistu 30.6.2022.