Solo Sokos Hotel Helsinki Uudistunut klassikkohotelli Helsingin ytimessä

Solo Sokos Hotel Helsinki viettää piakkoin 100-vuotissyntymäpäiviään ja oli avautuessaan pääkaupunkimme ensimmäinen suurhotelli. Vuonna 2022 valmistuneen uudistuksen inspiraation lähteinä ovat olleet pääkaupunkiseudun eläväiset värit, omaleimainen tunnelma sekä sen ikoniset yksityiskohdat.

Katso myös muut referenssit

Solo Sokos Hotel Helsinki hemmottelee vierailijaansa kokonaisvaltaisesti: Pauli's Pizza & Grill sammuttaa pizzauuninsa vasta iltamyöhään, Bar HKI on avoinna ympäri vuorokauden, kuten myös hotellin oma kuntosali. Vaikka sanonta "big cities never sleep", osittain pitääkin paikkaansa, on Solo Sokos Hotel Helsingin vieraita silti muistettu hyvillä unilla. Jokaisessa huoneessa hotellivierasta on odottamassa laadukas Familon-vuodekokonaisuus. Hotelliketjussa nimittäin tiedetään, että uni on hotellivieraalle tärkein hyvään hotellikokemukseen vaikuttava asia, ja sen vuoksi erityisesti sänkyihin ja petivaatteisiin panostetaan. Eräs onnellisen asiakkaan tuntomerkki onkin levännyt ja iloinen mieli, kuvailee Minna Eliasson, Markkinointipäällikkö SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjunohjauksesta.

Solo Sokos Hotel Helsinki on luotu ihmisille, jotka janoavat kaupungin vilkkautta, elämäntyyliä, yksilöllisiä kokemuksia sekä arvostavat päivän päätteeksi hyviä ja palauttavia unia.

Tutustu Familon Pro -sänkyvalikoimaan >

Referenssi julkaistu 31.5.2023.