Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki Familon mukana uudistamassa ikonista funkkishotellia

Familonilla on kunnia toimittaa sängyt, tyynyt ja peitot uudistuvaan Original Sokos Hotel Vaakunaan Helsinkiin. Arkkitehti Heikki Huttusen suunnittelema, vuoden 1952 olympialaisiin valmistunut Vaakuna sijaitsee Helsingin keskeisimmällä paikalla Rautatieaseman, Kiasman ja Postitalon vieressä. Runsaan vuoden kestävä uudistusprojekti on loppusuoralla ja sen aikana uudistetaan kaikki hotellin huoneet sekä kerrosaulat.

"Meille oli tärkeää, että talon alkuperäinen muotokieli sekä talossa olevat 1950-luvun designkalusteet säilytetään uudistuksessa. Myös hotellista avautuvia upeita Helsinki-näköaloja haluttiin korostaa", kertoo hotellinjohtaja Satu Näsärö.

Tässä on onnistuttu: Vaakuna huokuu 1950-luvun puhdasta muotokieltä ja harmoniaa – tuntuu että hotellissa on helppo hengittää. Familonin kiitosta keränneet hotellisängyt, petauspatjat, tyynyt ja peitot takaavat sen, että Vaakunassa on myös helppo nukkua. Neljään suuntaan avautuvista mahtavista Helsinki-näkymistä voi nauttia useissa huoneissa suoraan sängystä käsin.

Standard-huoneet on varustettu Familonin napakoilla joustinsängyillä ja muhkeilla 10 cm korkeilla petauspatjoilla. Superior-huoneissa ja sviiteissä uinutaan ylellisen muhkeilla ja napakoilla Familon-jenkkisängyillä ja kehon mukaan täydellisesti muotoutuvilla viskoelastisilla sijauspatjoilla.

Kuvat: Sokos Hotels

Hotelliasiakkaamme tilaavat mm. seuraavia tuotteita:

Järjestä tuotteet: