Äitiyspakkaus 2021 Familon mukana äitiyspakkauksessa

Familon on ollut mukana satojen tuhansien suomalaisten ensimmäisissä unissa toimittamalla äitiyspakkaukseen makuupusseja, lakanoita, peittoja jo 1970-luvulta lähtien. Familonin tuotteita löytyy pakkauksesta tänäkin vuonna: olemme toimittaneet pakkaukseen Lunni-makuupussin, peiton, patjan sekä kuolalapun. Makuupussin kuosi valittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa äänestyksellä ja Lunni-kuosi sai huikeat 51% annetuista 1340 äänestä.

 

Yksi äitiyspakkauksen suosikkituotteista on juuri makuupussi. Se on usein tuote, joka säilytetään, vaikka muut tuotteet laitettaisiin kiertoon. Makuupussien kuosit tuovat henkäyksen aikansa maailmasta ja Suomesta. Vielä aikuisenakin muisto omasta ensimmäisestä makuupussista, sen värisävyistä ja kuvioista muistuu mieleen, oli se sitten oma tai sisaruksen vanha. Joskus makuupussit nousevat jopa keräilytuotteiksi – esim. vuoden 2017 pöllökuosinen Poikaset oli erittäin pidetty ja haluttu myös erillään äitiyspakkauksesta hankittuna.

Katsotaan, minkälaiseksi hitiksi tämän vuoden Lunni-makuupussi nousee. Jos et saanut sitä äitiyspakkauksen mukana, voit ostaa itsellesi oman Familon.fi-verkkokaupasta, Familon Lunni -vauvanmakuupussi äitiyspakkaus 2021, rajoitettu erä!