Solo Sokos Hotel Torni Helsingin oma pilvenpiirtäjä tekee paluun entistä loistokkaampana

Yksi Helsingin tunnistettavimmista maamerkeistä, vuonna 1931 valmistunut Solo Sokos Hotel Torni on avautunut perusteellisen remontin jälkeen huhtikuussa 2022. Yhdysvaltalaisista pilvenpiirtäjistä 1920-luvun vaikutteensa saanut Torni henki valmistuessaan uutta aikaa: se oli Suomen ensimmäinen sähköistetty rakennus ja osassa huoneista oli omat kylpyhuoneet, mikä oli tuohon aikaan ennen kuulumatonta.

Hotelli Torni on nyt avautunut entistä loistokkaampana yli kahden vuoden remontin jälkeen. Uudessa Tornissa on panostettu uniikkiin ja näyttävään sisustukseen, henkilökohtaiseen palveluun ja kiinnostaviin ravintoloihin, ja siitä on tarkoitus tulla S-ryhmän korkeatasoisin hotelli.

Katso myös muut referenssit

Uudistetun Tornin huoneiden sisustussuunnittelusta on vastannut Studio Joanna Laajisto. Hillityn tyylikkäät huoneet huokuvat harmoniaa, jossa on helppo rauhoittua keskellä kaupungin sykettä. Torni tarjoaa myös ylelliset puitteet unelle: jokaisesta hotellin huoneesta löytyy Familonin muhkea jenkkisänky, johon on pedattu kehon mukaan täydellisesti muotoutuva viskoelastinen sijauspatja.

Kuvat: Sokotel

Referenssi julkaistu 11.4.2022.