Tykkimäki Resort Huippulaadukas lomakeskus Kouvolassa

Kotimaanmatkailu sai kesällä 2022 uudenlaisen vaihtoehdon, kun Kouvolaan avautui Kymen seudun Osuuskauppaan kuuluva Tykkimäki Resort. Tykkimäki Resort on Suomessa ennennäkemätön kokonaisuus yhdistäessään majoitus- ja ravintolapalvelut, huvipuiston ja vesipuiston.

Katso myös muut referenssit

Tykkimäki Resortista löytyy sopiva majoitusvaihtoehto jokaiselle matkaajalle. Korkealaatuiset villat tarjoavat tilaa ja ylellisyyttä isommallekin porukalle, hyvin varustelluissa huviloissa saa nauttia arjen luksuksesta. Mökeissä viihtyvät perheet ja kaveriporukat.

Jotta jaksaa huvitella, pitää nukkua hyvin. Tykkimäki Resortissa panostetaan hyvään uneen ja sen jokaisessa majoituskohteessa nukutaan Familonin sängyissä, tyynyissä ja peitoissa.

Ylellisen eksoottisen yöpymiskokemuksen voi kokea Tykkimäki Resortin Glamping Laawuissa, joissa hotellihuoneen mukavuus yhdistyy luonnon läheisyyteen. Ympäröivää luontoa voi ihailla Laawujen napakoissa Familon-parisängyisssä makoillen. Luksuslaavussa majoittuminen vastaa hotellihuonetasoista majoitusta, mutta luonnon äänet ja tunnelma ovat aistittavissa aivan uudella tavalla.

Tutustu Familon Pro -sänkyvalikoimaan >

Kuvat: Tykkimäki Resort / Eveliina Mustonen

Referenssi julkaistu 23.11.2022.