Santa's Hotel Rakka Yöunia pohjoisen taivaan alla, Saana-tunturin kainalossa

On olemassa paikkoja, joissa on joulu joka päivä, kesät talvet. Tämä paikka on erityisesti Saana-tunturin kainalossa sijaa pitävä Santa’s Hotel Rakka. Sieltä voi löytää aivan erityistä joulun taikaa.

Katso myös muut referenssit

Upeat lomahuoneistot sekä uusi design-hotelli tarjoavat premium-tason majoitusta ja ravintolapalveluita Käsivarren kauneimmissa maisemissa, Kilpisjärven kylässä. Santa’s Hotel Rakan suunnittelu on saanut inspiraation Lapin erämaasta, jonka koskematon luonto rauhoittaa levottomankin mielen. Hotelli mukautuu pohjoiseen maastoon, ja uusien hotellihuoneiden suurista ikkunoista avautuu lumoava näkymä suoraan tunturimaisemiin.

Santa’s Hotel Rakasta löytyy 42 erilaista huonetta sekä huoneistoja eri kokoisille seurueille. Huoneiden laadukas, pohjoismainen design sekä ikkunoista avautuvat Saana-tunturin jylhät maisemat luovat keskenään näyttävän kontrastin. Pohjoisen unen asiantuntijana myös Familon sopii näihin mieltä rauhoittaviin, hyvän olon maisemiin. Santa’s Hotel Rakan vieraat saavat nauttia unista ylellisissä Familon-sängyissä. Nukkumismukavuuden viimeistelevät laadukas sijauspatja, ilmavan muhkeat peitot sekä ylelliset tyynyt.

Monet Santa's Hotel Rakan asiakkaat ovat kertoneet nukkuneensa niin hyvin, että haluaisivat samanlaisen sängyn myös kotiinsa.

Lue lisää kohteesta Santa's Hotelsin omilta sivuilta >

Tutustu Familon Pro -sänkyvalikoimaan >

Referenssi julkaistu 19.12.2023.