Hiisi Homes & Hotels Familon painui Hiiteen!

Hiisi sai alkunsa vuonna 2017, kun (omien sanojensa mukaan) kolme puupäätä, appiukko Ari ja vävypojat Markus ja Niklas löivät nuppinsa yhteen Hiidenveden äärellä. Syntyi Hiisi Homes & Hotels, jonka missio on tarjota paikallinen, palveleva ja persoonallinen vaihtoehto asumiselle silloin, kun ollaan poissa kotoa. 

Katso myös muut referenssit

Tällä hetkellä Hiisi Homes & Hotels tarjoaa majoitusta tilapäistarpeeseen Etelä-Suomessa 21 kohteessa; noin 300 asunnossa tai huoneessa. Hiisi panostaa teknologiaan – alusta lähtien asuntoihin saapuminen ja lähtö on tapahtunut avaimettomasti matkapuhelimen avulla. Myös vastuullisuus on tärkeä osa Hiiden toimintaa, mistä kertovat mm. mukanaolo Business Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa ja Ekokompassi-sertifioinnin hakeminen.

Familon on toimittanut unituotteita Hiidelle vuodesta 2018 lähtien. ”On ollut hienoa painua Hiiteen. Kuten Hiidelläkin, vastuullisuus on myös tärkeimpiä Familonin toimintaa ohjaavia arvoja. Ja mikä on sen parempaa kuin tarjota tilapäiskoteihinkin samoja rakastettuja Familon-tuotteita, joissa nukutaan niissä oikeissakin kodeissa.” sanoo Familonin avainasiakaspäällikkö Helena Metsäluoto.

Lue lisää kohteista Hiisi Homes & Hotelsin omilta sivuilta >

Tutustu Familon Pro -sänkyvalikoimaan >

Pääkuva: Helena Metsäluoto, muut kuvat: Hiisi Homes

Referenssi julkaistu 14.10.2022.