Unelmaunia Loviisan Asuntomessuilla 2023

Asuntomessut Loviisassa 7.7.–6.8.2023. Inspiroidu ja ihastu Familonin asuntomessukohteisiin. Lue myös sisustussuunnittelijoiden parhaimmat vinkit tyylikkääseen makuuhuoneeseen ja parempiin uniin.

Vuoden 2023 asuntomessut sijaitsevat Loviisan Kuningattarenrannan viehättävissä maisemissa. Ainutlaatuiset asuntomessukohteet myötäilevät merellisiä maisemia ja avaavat ovensa uusille asumisratkaisuille. Jos hakusessa on vielä vinkit parempiin uniin, suuntaa kohti Loviisan asuntomessujen Familon-kohteita, joita löydät tänä vuonna kolme:  

 

Loviisan Majakka – Loisto (kohde 7)

Villa Kungen (kohde 25)

Kuningattarenhelmi (kohde 19) 

Kysyimme Familonin yhteistyökohteiden sisustussuunnittelijoilta, miltä näyttää makuuhuone vuonna 2023 ja kuinka tuoda hyvät unet osaksi elämää? Loviisan Majakan Loiston suunnittelija Sara Niemikorpi ja Kuningattarenhelmen sekä Villa Kungenin suunnittelija Dima Latvalahti kertovat  suunnittelemiensa kohteiden makuuhuoneista. 

 

Loviisan Majakka – Loisto, kohde 7


Loisto on monimuotoinen ja uniikki asunto osana Loviisan Majakan -rivitalokokonaisuutta. Kodin sisustus on yhdistelmä ajankohtaisia värejä ja aikaa kestävää designia. Mieleenpainuvina yksityiskohtina toimivat asukkaan vuosien varrella hankkimat lempiesineet, jotka tuovat sisustukseen persoonallisen vivahteen. Kokonaisuuden kruunaa rohkea muotojen ja materiaalien yhdistäminen näyttävän taiteen kanssa. Loiston sisustuksesta vastaa sisustussuunnittelija Sara Niemikorpi.

Huonekalujen ja tekstiilien valinnassa painottuu elämää kestävä laatu ja muotoilu. Sara Niemikorpi valitsi päämakuuhuoneeseen parisängyn, joka koostuu kahdesta Familonin Zone -joustinsängystä, sekä elegantisti muotoilluista Familon Lux -sängynjaloista. Houkutteleva ja pehmeä petaus syntyy Familon White -untuvapeitteistä ja -tyynyistä, sekä Pellava-malliston lempeistä lakanoista. 


"Ekologinen pellava on vuodevaatteissa ehdoton suosikkini. Familon Pellava -mallistosta löytyi täydelliset pussilakanat sekä tyynyliinat toivomissani sävyissä, valkoisina ja vaaleansinisinä", Sara Niemikorpi ihastelee. 

 

Loviisan asuntomessut 2023/Bo LKV

 TOP 5 sisustusvinkit by Sara Niemikorpi


1. Sisustuksen päävärejä voi terävöittää pienemmillä yksityiskohdilla. 

2.  Makuuhuoneesta saa uniikin persoonallisella sängynpäädyllä.

3. Makuuhuoneen vahvoja värejä tasapainottaa luonnonvärinen petaus.

4. Kuohkean petauksen salaisuus ovat untuvapeitteet ja runsas määrä untuvatyynyjä.

5. Harkituilla sisustusesineillä makuuhuoneesta syntyy edustava tila.

 

Loviisan Asuntomessut 2023

 

Luo Loiston makuuhuoneen tyyli

Pellava-pussilakanasetti valkoinen

Pellava-pussilakanasetti taivas

Lux-sängynjalat

Zone-joustinsänky 

White-untuvapeitto

White-untuvatyyny

 

Tutustu Loviisan Asuntomessuihin 2023

 

 Villa Kungen, kohde 25

Loviisan asuntomessut 2023

 

Villa Kungen on vaikuttava yhden tason omakotitalo. Kodin sisustuksen graafisuus ja tyylikäs mustavalkoinen väriteema ovat sisustussuunnittelija Dima Latvalahden käsialaa. Moderni Villa Kungen tarjoaa avaran tilan niin rentoutumiselle kuin yhteisille harrastuksille. Isot ikkunat tuovat tilaan harmonista valoa ympäri vuoden. 

Dima Latvalahti on tuonut perheen pojan huoneeseen energisen leikkisää tunnelmaa Familonin suosituilla Percale-lakanoilla. Lakanoiden pääväreinä loistavat keltainen ja ruosteenpunainen. Isän makuuhuoneeseen valittiin mustat Percale-lakanat. 


”Vaaleat tyynyt Percale-lakanoilla tuovat tummaan sänkyyn tehokkaan pehmeän kontrastin ja Familonin tyylikäs Zone-sängynpääty viimeistelee kokonaisuuden”, Dima Latvalahti kertoo.

Loviisan asuntomessut 2023

 Loviisan Asuntomessut 2023

Luo Villa Kungenin makuuhuoneiden tyyli

Percale-pussilakanasetti noki 

Percale-pussilakanasetti vaahtera

Percale-pussilakanasetti ruska

Percale-pussilakanasetti hiekka

Zone-sängynpääty

 

Tutustu Loviisan Asuntomessuihin 2023 

 

Kuningattarenhelmi, kohde 19

Loviisan asuntomessut 2023

Kuningattarenhelmi katsoo kohti merta kuin kaunis lyhty. Kaksikerroksinen hirsitalo on tyylikkään ajaton ja ilmentää skandinaavisen suunnittelun ainutlaatuisuutta. Sisustuksessa on yhdistetty taidokkaasti eri puulajeja niin että kokonaisuus säilyy harmonisena. Kuningattarenhelmen sisustusvalinnoista vastaa sisustussuunnittelija Dima Latvalahti.

Familonin murretut sävyt ja luonnonmateriaalit luovat seesteisen tunnelman etenkin perheen vanhempien makuuhuoneeseen. Familonin valkoiset pellavalakanat istuvat saumattomasti makuuhuoneen sänkyyn ja klassisen tyylikäs Familon Ultra -päiväpeite kruunaa petauksen. Lastenhuoneen suloiset Norppa Organic -lakanat luovat pienen asukkaan sängystä leikkisän ja tuudittavat hyviin uniin.

 

TOP 3 sisustusvinkit by Dima Latvalahti

1. Tekstiileillä saa vaivattomasti vaihtelua sisustukseen.

2. Pellavalakanat näyttävät ja tuntuvat hyvältä. 

3. Terassista tai parvekkeesta saat kesällä huoneen jatkeen sijoittamalla samanlaisia kasveja ikkunan molemmin puolin. Näin syntyy vaikutelma, että tila jatkuu seinän toiselle puolelle

Loviisan asuntomessut 2023

 Loviisan Asuntomessut 2023

 Luo Kuningattarenhelmen makuuhuoneiden tyyli 

Pellava-pussilakanasetti valkoinen 

Norppa Organic -lasten pussilakanasetti 

Ultra-päiväpeite tikattu

 

Tervetuloa kesäiseen Loviisaan inspiroitumaan vuoden 2023 Asuntomessujen näyttävistä ja innovatiivista kodeista, joissa viihdytään ja nukutaan hyvin!

 Lue lisää Loviisan Asuntomessuista 2023

 

Lokaatio: Asuntomessut Loviisa 2023, kohde 7 Loviisan Majakka - Loisto
Yhteistyössä: Bo LKV (linkki www.bo.fi)
Sisustussuunnittelu ja stailaus: Sara Niemikorpi (linkki https://bo.fi/henkilo/sara-niemikorpi/)
Kuvat: Juuso Soininen (linkki https://bo.fi/henkilo/juuso-soininen/)

 

Julkaistu 6.7.2023