Suomen vastuullisin tuote 2022 – mukana Familon Original -tyyny ja -peitto

Familon Original-tyyny ja -peitto ovat ehdolla Suomen vastuullisin tuote -kilpailussa. Äänestä vastuullisemmat unet voittoon! 

Familon on mukana Suomen vastuullisin tuote -kilpailussa, joka kamppailee viherpesua vastaan nostamalla esiin kestävää elämäntapaa tukevia kuluttajatuotteita. Kilpailun ehdokkaat ja voittajan valitsee riippumaton Vastuullisuuspaneeli. Kilpailuun on valittu mukaan Familon Original -tyyny ja -peitto, joissa on kierrätyskuitutäyte ja luomupuuvillakangas.

Familonin Original-tyyny ja -peitto ovat osa Ostavastuullisesti.fi-sivuston vastuullista valikoimaa, koska Suomen johtavat asiantuntijat ovat arvioineet näiden tuotteiden olevan kestävämpi valinta.

Original-tyynyn ja -peiton vastuullisuuden avainsanoja ovat lähituotanto, kierrätysmateriaali ja GOTS-sertifioitu. Original-tyynyn ja -peiton päällinen on 100 % luomupuuvillaa ja täyte 100 % kierrätyspolyesteria. Tyynyn ja peiton muoviton Paptic-pakkaus kierrätetään kartongin tai pakkauspaperin keräyksessä.

Käy äänestämässä vastuullisemmat unet voittoon!

Klikkaa äänestyssivulle: Original-peitto tai Original-tyyny 

Yleisöäänestyksen äänestysaika 23.9.–8.10.2022.

#suomenvastuullisintuote2022  #ostavastuullisesti  @ostavastuullisesti

 

Tutustu myös Original-valikoiman muihin Familon-klassikoihin ja tilaa vastuulliset unet kotiin verkkokaupasta: Original-tyyny ja Original-peitto.

Vastuullisuus ei synny sattumalta, tutustu Familonin vastuullisuuskatsaukseen.

Familon Original-tyyny ja -peitto

Julkaistu 23.9.2022