Ruskan sävyjä makuuhuoneen sisustukseen – percale-lakana uutuudet

Familonin syysuutuudet tuovat ruskan hehkun ja percale-puuvillan ylellisyyden makuuhuoneen sisustukseen. Syysmetsän värit vaahtera, ruska ja kaarna näkyvät nyt hotellitasoisissa petauksissa. Poimi tyyli ja sukella syysmetsän syleilyyn.

Ruskametsän hehkuvat värit tuovat loistoa makuuhuoneeseen

Familonin suosittu ylellinen ja himmeästi hohtava percalelakanavalikoima täydentyy uusilla syksyisillä sävyillä. Murretun keltainen vaahtera, poltetun oranssin sävyinen ruska ja vaaleanruskea kaarna hohtavat syysmetsän väreissä. Familonin suunnittelufilosofian mukaisesti uudet sävyt yhdistyvät saumattomasti mallistosta jo löytyviin väreihin.

Syksyn 2022 sisustustrendeissä hehkuvat pohjoisen syysmetsän lämpimät sävyt.

Familon huolehtii unestasi laadukkaiden ja vastuullisten unituotteiden avulla, ajankohtaisia sisustustrendejä unohtamatta. Sisusta makuuhuone pohjoisen luonnon upeimmilla syyssävyillä ja nauti hotellitasoisen perkaalipuuvillan hienostuneesta tunnusta.

"Natural freshness" väriteemassa syysluonnon väriloisto on kauneimmillaan. Uutuussävy ruska tuo percalelakanoihin ja tyynyliinoihin lämpimänä hehkuvan poltetun oranssin värin. Syksyn toinen väriuutuus vaahtera tuo ruskan sävyihin pukeutuneen vaahterapuun väriloiston makuuhuoneen sisustukseen. Murretun keltainen vaahtera-sävy on syyspetausten lämmin valopilkku.

Percale-lakanat syksyn uutuus sävyissä

Syksyn 2022 "Natural purity" väriteemassa ei ole mitään turhaa. Lämmin vaaleanruskea uutuussävy kaarna yhdistetään ajattomaan hiekan sävyyn ja hotellityyliseen percalepuuvilla, näin syntyy syksyn hienostunein hotellipetaus.

Hotellipetaus percale-lakanat sävyt kaarna ja hiekka

Tyynyliinoilla uutta ilmettä helposti ja edullisesti

Vastauksena toiveisiin olemme lisänneet mallistoon yksittäin myytävät tyynyliinat, joita on saatavilla kaikissa yksiväristen pussilakanasettien sävyissä. Tyynyliinojen avulla saa loihdittua uutta ilmettä petauksiin helposti ja edullisesti.

Familon-malliston lakanavärit on suunniteltu yhdisteltäviksi.

Syksyn uutuussävyt ruska, kaarna ja vaahtera yhdistyvät kauniisti malliston muihin pohjoisen luonnon inspiroimiin sävyihin kuten mustaan nokeen ja vaaleaan hiekkaan. Kokonaisuuden raikastaa hotellipetausten klassikkosävy valkoinen. Poimi koriin perkaalilakanasetit ja irtotyynyliinat suosikkiväreissä, petaa muhkeasti hotellityyliin ja hyppää syysmetsän syleilyyn.

Miltäköhän tuntuisivat päiväunet ylellisissä percale-lakanoissa raikkaassa ulkoilmassa? @sinimalist Instagram-tilin Sini Antila petasi traktorin lavalle Familonin syksyn uutuus percalelakanoista ja tyynyliinoista erilaiset sävy-yhdistelmät. Poimi suosikkityylisi!

Syksyn uudet percale-lakanat pedattuna traktorin lavalla

 Yhdistele rohkeasti eri sävyjä ja löydä makuuhuoneen sisustukseen sopiva petaustyylisi.

Familon Percale-pussilakanasetit

  • Materiaali: 100 % puuvillapercale
  • Koko: pussilakana 150x210 cm ja tyynyliina 55x65 cm
  • Sävyt: vaahtera, ruska, kaarna, valkoinen, harmaa, noki, salvia, hiekka

Familon Percale-tyynyliinat

  • Materiaali: 100 % puuvillapercale
  • Koko tyynyliina 55x65 cm
  • Sävyt: vaahtera, ruska, kaarna, valkoinen, harmaa, noki, salvia, hiekka
  • Koko jättityynyliina 65x85 cm, sävy: valkoinen

Pohjoinen syysmetsä ruskan sävyissä

Tutustu myös syksyn muihin uutuuksiin >

Julkaistu 3.11.2022