Mausteisia sävyjä syyskotiin

Syksyn Familon Home -kodintekstiilimallisto ei tunne pikamuodin sesonkiajattelua, vaan on uudistunut rauhallisen harkitusti uuteen kauteen. Uutuusvärit ja -kuosit on suunniteltu niin, että ne sopivat saumattomasti mallistossa jo oleviin tuotteisiin. Syysmallisto on saanut inspiraationsa luonnosta, joka on aiemmista Familon Home -mallistoista tuttu teema.

Familonin syyskotia värittävät mausteiset sävyt ja Annan Kuukan suunnittelemat kuosiuutuudet, joissa kohtaavat värien yltäkylläisyys sekä jännittävät kontrastit mielenkiintoisia törmäyksiä rakentaen. Onko suosikkisi kenties herkkä ja kerroksellinen viivakuosi Tuulenvire, joka tuo mieleen tuulessa liikkuvat heinät ja keramiikan kuviointitekniikat? Vai kuosiuutuus Kukinto, jonka lyhyet siveltimenvedot luovat abstraktimaista pintaa ja vievät ajatukset suon mättäille tai kukkakedolle? Tuulenvire-kuosin sävyt löytävät täydellisen parin yksivärisistä Familon-pellavapussilakanoista ja -tyynyliinoista. Kukinto-kuosi yhdistyy kauniisti Familon-mallistosta löytyviin hiekan, tummanharmaan ja salvian sävyisiin tekstiileihin.

Kaneli ja viini ovat maustaneet myös upeat pellavapussilakanauutuudet. Syvät sävyt saavat elävän pellavapinnan suorastaan hehkumaan.

Tutustu syksyn uutuustuotteisiin!

Familon Pellava -pussilakanasetti, kaneli
Familon Tuulenvire -pussilakanasetti, kaneli
Familon Pellava -pussilakanasetti, viini
Familon Tuulenvire -pussilakanasetti, viini
Familon Kukinto -pussilakanasetti, noki
Familon Kukinto -pussilakanasetti, viini

Syksyn Home-mallisto tarjoaa myös mausteisia sävyjä kylpy- ja wc-tiloihin. Uusi luomupuuvillainen Familon Prince Organic -pyyhesarja hehkuu pussilakanoiden tapaan kanelin, viinin ja tummanharmaan sävyissä.

Tutustu kaikkiin Familonin syysuutuuksiin täällä!

Julkaistu 17.9.2020