Luo tekstiileillä ihana syyskoti

Syksy on oven takana, ja sisustusmaailma valmistautuu hehkumaan monipuolisilla väreillä ja ylellisillä materiaaleilla. Tämä kausi tarjoaa täydellisen tilaisuuden päivittää kotisi sisustus Familonin tuotteilla, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja tyylikkäästä suunnittelustaan. Lue neljä vinkkiämme, miten luot tekstiileillä ja vuodetuotteilla uutta ilmettä kotiin ja makuuhuoneeseen.

1. Luonnolliset materiaalit ja maanläheiset sävyt


Syksyn 2023 sisustuksessa luonnolliset materiaalit ja maanläheiset sävyt ovat edelleen vahvassa suosiossa. Familon tarjoaa laajan valikoiman eri tekstiilejä mitä kauneimmissa luonnon väreissä. Esimerkiksi suosittu Familon Pellava -pussilakanasetti  Salvian tai Jään sävyissä luovat makuuhuoneeseen harmonisen ja rauhallisen tunnelman. Miellyttävän tuntuiset pehmeät pellavalakanat tuovat luonnollista ylellisyyttä uniin vuosiksi eteenpäin.


Syksyn 2023 sisustus

Asuntomessukohteessa Loviisan Majakka - Loisto, Familonin pellavalakanat näyttelivät pääosaa upeassa makuuhuoneessa. Väreiksi valikoituivat mallistosta Taivas ja Valkoinen.

Syksyn 2023 sisustus

 

2. Rohkeasti väriä


Luonnonläheisten sävyjen rinnalla myös rohkea värien käyttö on yksi vuoden 2023 isoimmista sisustustrendeistä. Valitse vuodevaatteisiin  Familon Percale-pussilakanoiden ja -tyynyliinojen uutuusvärejä: Tumman rauhallinen Meri ja pehmeän turkoosi . Näillä sinisen sävyillä luot makuuhuoneeseen tunnelmallisen ilmapiirin: kuin nukkuisit meren rannalla tai pohjoisen yötaivaan alla. Perkaalipussilakanat ja -tyynyliinat tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten ja muistuttavat ylellisen tuntuisia hotellilakanoita.


Syksyn sisustustrendit 2023


Voit luoda Percale-malliston lakanoista myös syksyisen väripaletin. Yhdistele vuodevaatteissa esimerkiksi lämmintä keltaista ja poltettua oranssia. Mallia voit ottaa Loviisan asuntomessujen kohteesta Villa Kungen, joissa väreiksi valikoituivat Familon Percale -malliston Vaahtera ja Ruska.


Syksyn 2023 sisustus

 

3. Muhkeat peitot ja tyynyt


Kesän hiipuessa, voi keveät kesäpeitteet laittaa kaappiin, ja hankkia tilalle muhkeita ja lämpimiä peittoja. Arkeen palatessa myös omaan uniergonomiaan kannattaa panostaa ja yksi merkittävin teko on uuden tyynyn hankinta. Familon Down -untuvatyyny on luonnollisen pehmeä, hengittävä ja useimmille sopivan korkuinen unikaveri. Lisäksi tyyny näyttää kauniin kuohkealta petauksessa.


Loviisan asuntomessuilla monessa kohteessa ihastuttiin Familonin untuvatuoteisiin, jotka tuovat sänkyyn houkuttelevan petauksen. Tämä näkyi etenkin messukohde Kuningattarenhelmen näyttävässä makuuhuoneessa.

 Syksyn sisustus 2023


4. Ylelliset pyyhkeet ja kylpytakit


Pimenevinä iltoina tunnelmaa luo rentouttavat kylpyhetket. Familonin laadukkaat pyyhkeet ja kylpytakit tarjoavat ylellisyyttä arjen keskellä. Valitse pyyhkeisiin näyttäviä tummia sävyjä, jotka täydentävät syksyn tunnelmaa. Tyylikäs tummansininen Familon Prince Organic -kylpypyyhe sävyssä Yö, on laadukasta ja ihanan pehmeää luomupuuvillaa. Jos toivot hemmotteluhetkeen taas lempeämpiä vivahteita, valitse uutuus-pyyhkeistä kaunis sävy salvia.


Kylpyhetken jälkeen on ihanaa kietoutua Familon Vohveli -kylpytakkiin. Kylpytakki on ylellisen pehmeää puuvillaa ja miellyttävän kevyeltä tuntuvaa vohvelikangasta. Valitse mallistomme eleganteista väreistä suosikkisi.


Syksyn sisustus 2023

Tutustu Syksyn uutuustuotteisiin!

Familon Percale -pussilakanasetti, Yö

Familon Percale -pussilakanasetti, Meri

Familon Pellava -pussilakanasetti, Salvia

Familon Pellava -pussilakanasetti, Taivas 

Familon Pellava -pussilakanasetti, Jää

 

Kun makuuhuone on sisustettu omaan tyyliin sopivaksi, on nukkumaanmeno pelkkää luksusta. Familonin tuotteet takaavat, että voit nauttia ylellisestä sisustuksesta ja lempeistä unista koko syksyn ajan.Tutustu valikoimaamme ja löydä omaan tyyliin sopivat hyvän unen tuotteet!

 

Julkaistu 11.8.2023