Kohde-esittelyssä Vierumäki: loma-asunnossa aika käytetään 100 % lomailun merkeissä

Familon Pro -asiakas YIT:n rakentamilla loma-asunnoilla on uniikki konsepti. Suosittujen lomakohteiden läheisyyteen rakennetut vapaa-ajan asunnot tuovat lomailijat lähelle luontoa ja vapaa-ajan aktiviteetteja – ilman omistamisen tyypillisiä rasitteita.

Moni haaveilee omasta kesämökistä, mutta kavahtaa sen mukaansa tuomia ylläpitoponnistuksia. Loma-asunnossa huoltopalvelut eivät jää asunto-osakkaiden huoleksi. Yleinen kunnossapito ja jopa vuodevaatteiden vaihto hoidetaan asukkaiden ja vuokralaisten puolesta. Kerrostaloasumisen helppous, huoltotöiden ulkoistaminen ja läheltä löytyvät palvelut lomakohteiden äärellä houkuttelevat yhä useamman suomalaisen modernin lomailun pariin. Loma vietetään 100 % lomailun merkeissä.

Monelle loma-asunto toimii kuin kakkosasunto, jolloin se jää automaattisesti aika ajoittain tyhjilleen. Loma-osakkeen omistaja määrittää oman käyttönsä, ja liittyy halutessaan vuokrapooliin, jolloin asunto on vuokrattavissa silloin, kun se on vapaana. Käytännön järjestelyt hoidetaan omistajan puolesta vuokrauspalvelun kautta.

Vierumäellä kuntoillaan ja nukutaan hyvin

Vierumäelle on rakentunut tänä kesänä YIT:n viides loma-asuntokohde. Siinä missä vanhemmissa kohteissa esimerkiksi Levillä, Vuokatissa ja Ylläksellä vapaa-aika kulutetaan lasketellen ja hiihtäen, Vierumäki tarjoaa muita kuntoiluaktiviteetteja moneen eri makuun. Tyypillinen loma-asunnon omistaja on Etelä-Suomessa asuva kaupunkilainen, joka arvostaa lomailun nykyaikaisempaa muotoa, lähellä olevia palveluita ja ravintoloita sekä tietenkin ympäröivää luontoa.

Loma-asunnon voi hankkia valmiiksi kalustettuna, jolloin asunto on aina astiastoa ja kodinkoneita myöten varusteltu ja ammattilaisen suunnittelema. Osakas saa valita kahden uudistuneen sisustusteeman väliltä itselle mieluisamman. Classic on hillitty vaaleasävyinen ja Rustic maanläheinen, astetta tummempi sisustustyyli. Classic on ollut pohjoismaalaiseen makuun hieman suositumpi vaihtoehto.

Loma-asuntojen lähtökohtana on aikaa ja kulutusta kestävä sisustusfilosofia. Pitkäaikaiset ja kestävät sisustuselementit jyräävät kertakäyttöajattelua. Huoneistojen kalusteet ja materiaalit ovat laadukkaita, eikä myöskään unituotteista haluta tinkiä.

Vierumäen loma-asunnoista löytyy Familonin unituotteet, joilla myös pohjoisen asuntokohteissa on nukuttu vuosia makeasti. Asukkaat latautuvat uuteen lomapäivään hotelliasiakkaiden ylistämällä Dreamy Safe 3B -joustinsängyllä ja vuodetta suojaavalla, helppohoitoisella Master Safe 2 -sijauspatjalla, peitteenään lämmin ja ihanan ilmava Ultra Safe ja tyynynä ylellinen ja helppohoitoinen Viivi Safe. Kerrossänkyjen kimmoisilta vaahtomuovipatjoilta sekä Master Safe1 -sijauspatjoilta heräävät yövieraat tai perheen pienimmät.

Familon-Pro-kohde-esittely-Vierumäki

Kuvat: YIT Rakennus Oy / Vierumäki Chalets 6

Julkaistu 14.11.2018