Familonin syyskodissa juurevien värien juhlaa

Familon Home -kodintekstiilimalliston syksyyn päivittyy ripaus ruskaa ja mausteisen murrettuja sävyjä. Valitse suosikkisi lämpimän vintage-tunnelman ja maskuliinisemman percale-petauksen väliltä ja kopioi tyyli omaan makuuhuoneeseesi.

Oletko vielä tutustunut Familonin syyskotiin? Lämmin hunaja, maskuliininen noki ja dramaattinen viini ovat tummuvan syksyn ihana väriyhdistelmä, joiden seuraa vaalea savi valaisee. Entä näkisitkö omassa makuuhuoneessasi maanläheisen, lämpimän petauksen vai Percalen kahinaa maskuliinisissa sävyissä? Familon Home -kodintekstiilimalliston syksystä löydät pussilakanasettejä sekä yksittäisiä tyynyliinoja molempiin tyyleihin. 

Retrokukkainen Vintage-pussilakana luo makuuhuoneen sisustukseen kodikkaan tunnelman. Sama Vintage-kuosi kukkii myös uudessa Familon Retropeitteessä, jota voi  käyttää pussilakanan sisällä unipeitteenä tai päiväpeitteenä. Anna Kuukan suunnitteleman Punos-pussilakanan pärekorista tuttu punoskuvio ilmentää käsityöperinteitä ja nostalgiaa.

Familon Home -kodintekstiilimalliston lämmin syksypetaus

Tutustu syksyn uutuustuotteisiin!

Familon Vintage, hunaja
Familon Vintage, vaalea savi
Familon Punos, valea savi
Familon Percale., noki
Familon Punos, hunaja

 Maskuliinisemman sävyisillä pussilakanoilla pedataan hyvin erilainen tunnelma, eikä tässäkään petauksessa säästellä värejä. Mitä, jos hankkisitkin ensi kerralla kahden samanlaisen pussilakanasetin sijaan kaksi erilaista lakanaa – yhden yksivärisenä ja toisen kuosillisena?

Familon Home -kodintekstiilimalliston tumma syyspetaus

Tutustu syksyn uutuustuotteisiin!

Familon Percale, noki
Familon Ornamentti, noki
Familon Ornamentti, viini
Familon Percale, savi
Familon Percale, viini

Uusista Percale-pussilakanasävyistä noki on myös saatavana parisängyn tuplakoossa. Yksittäisiä perkaalipuuvillaisia tyynyliinoja on saatavana syksyn mallistossa väreissä savi ja noki.

Tutustu kaikkiin Familonin syysuutuuksiin täältä.

Julkaistu 20.8.2019