Familon-tyynyt uudistuivat – vastuulliset Original-tyynyt

Sopivan tyynyn valinta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kaikki Original-valikoiman klassikkotyynyt ovat selkeästi toisistaan eroavia ja vastuullisesti valmistettuja. Valikoiman uudistuessa rakastetut klassikkotyynyt saivat uudet tyynyn ominaisuuksia paremmin kuvaavat nimet. Löydät valikoimasta helposti tarpeeseesi sopivan tyynyn.

Uusi Familon Original -valikoima tarjoaa puhtaasti paremmat unet koko perheelle, luontoa ja ihmisiä kunnioittaen. Original-valikoimassa on neljä eri korkuista tyynyä, joiden päällinen on laadukasta luomupuuvillaa ja täytteet eri tyylisiä, kestäviä kierrätyskuituja. Kaikki tutkitusti turvalliset Original-tyynyt sopivat myös allergisille ja ne voi pestä 60 asteessa.

Valitse sinulle sopiva tyyny

Mietitkö mikä neljästä Original-tyynystä sopii sinulle? Selällään ja vatsallaan nukkujalle sopii matala tyyny Original Flat, kylkinukkujalle sopivat hieman napakampi Original-tyyny sekä pehmeämpi Original High -tyyny, harteikkaalle kyljellään nukkuvalle paras tyyny on Original Extra High -tikkityyny.

Klassikot uusilla nimillä. Oletko nauttinut hyvin tuetuista unista Familon Princess -tyynyllä vai painatko pääsi mieluummin pehmeästi muotoutuvalle Familon Ultra -tyynylle? Nämä ja muut suosikkityynyt löydät nyt Original-valikoimasta uusilla nimillä, pakattuna biopohjaiseen ja helposti kierrätettävään Paptic-pakkaukseen.

ORIGINAL-TYYNY

Familon Original -tyyny

Original-tyyny vastaa aiempaa Familon Princess Organic -tyynyä eli klassikko Princess-tyynyä. Hyvin muotonsa säilyttävä Original-tyyny on niskaa tukeva tyyny, joka ei upota. Pehmeänä, ilmavana ja normaalikorkuisena se on hyvä tyyny monen tarpeisiin.

ORIGINAL HIGH -TYYNY

Familon Original High -tyyny

Original High -tyyny vastaa aiempaa Familon Ultra Organic -tyynyä eli Ultra-tyynyä. Pehmeästi muotoutuva tyyny on muhkea, kimmoisa ja sopivan korkea useimmille kylkiasennossa nukkujille. Tyynyn täytteenä on vastuullista Social Plastic -muovista valmistettua kierrätyskuitua.

ORIGINAL EXTRA HIGH -TYYNY

Familon Original Extra High -tyyny

Original Extra High -tyyny vastaa aiempaa Familon Ultra Organic -tikkityynyä eli Ultra-tikkityynyä. Tämä napakasti tukeva erittäin korkea tyyny sopii kylkinukkujalle, ollen monen harteikkaan suosikki. Luomupuuvillainen tikattu päällinen ja Social Plastic -kierrätyskuitutäyte takaavat hyvät yöunet sekä mukavuudellaan että vastuullisuudellaan.

ORIGINAL FLAT -TYYNY

Familon Original Flat -tyyny

Original Flat -tyyny vastaa aiempaa Familon Princess Organic -matalatyynyä eli Princess-matalatyynyä. Matala tyyny on paras tyyny selällään tai vatsallaan nukkuvalle sekä kouluikäisille lapsille. Vastuullisesti valmistettu pehmeä tyyny on pukeutunut luomupuuvillaiseen päälliseen ja sen täytteenä on kierrätyskuitua.

Familon Original kattaa tyynyjen lisäksi valikoiman peittoja, lakanoita, sänkyjä, sekä patjoja ja sijauspatjoja. Tutustu Original-valikoimaan laajemmin ja löydä paremmat unet koko perheelle!

Familon Original -tyynyt

Julkaistu 25.3.2022