Familon tukee juoksijan unta – NUTS Ylläs Pallas polkujuoksu

Pohjoisten unien asiantuntija Familon on mukana NUTS Ylläs Pallas -juoksutapahtumassa tukemassa polkujuoksijoiden ja ulkoilijoiden hyvää unta 7.-9.7.2022. Familonilta löytyy jokaiselle liikkujalle tyynyt, peitot, patjat, sängyt ja lakanat parempaan uneen.

Familon tukee juoksijan ja ulkoilijan unta. Polkujuoksussa juoksemisen nautinto yhdistyy suomalaisesta luonnosta nauttimiseen, jouksupolulla ihminen kohtaa itsensä ja luonnon uudella tavalla. Luonnossa liikkuminen rauhoittaa mieltä, tukee terveyttä ja tuo hyvää oloa. Familon liikkuu yhdessä Nuts-tiimin kanssa vuonna 2022, koska hyvä uni ja lepo ovat avainasemassa rauhallisesta liikkumisesta aina rankkoihin urheilusuorituksiin saakka. Familon tarjoaa jokaiselle liikkujalle sopivat välineet parempaan uneen.

Reippaan ulkoilun jälkeen uni tulee helposti ja väsynyt keho tarvitseekin riittävästi palauttavaa unta. Familon Smart -valikoima on suunniteltu sinulle, jolle uni ja nukkuminen ovat erityisen tärkeitä ja haluat panostaa omaan palautumiseen ja hyvinvointiin unen avulla. Familonin laajasta hyvän unen valikoimasta löydät sinulle sopivat tyynyt, peitot, patjat, sängyt ja lakanat.

Familon-tyyny ja -peitto laiturilla tunturimaisema

NUTS Ylläs Pallas polkujuoksutapahtuma on osa Ylläs Outdoor Week ulkoilun juhlaviikkoa, joka tarjoaa ulkoilmaelämyksiä tunturimaisemissa. Tapahtumassa voi nauttia Tunturi-Lapin poluista pitkään ja hartaasti tai lyhyesti ja intensiivisesti. Tuomme Familon-tuotteet tunturiin ja voit poimia omasi edullisesti NUTS Ylläs Pallas Exposta torstaista lauantaihin 7.-9.7.2022. Expo-alue sijaitsee Jounin Kaupan vieressä. Tule hakemaan itsellesi sopiva tyyny ja peitto expohintaan. Mukana myös onnenpyörän pyöritystä, pääpalkintona ergonominen vartalotyyny ja paljon muita hyvän unen palkintoja.

Familon-myyntipiste NUTS Ylläs Pallas 2022

Liikunta ja uni ovat erottamattomat, kun haluat voida hyvin. Nukkuminen onnistuu parhaiten itselle sopivien unituotteiden kanssa. Familonin Smart-valikoiman selkää hyvin tukeva vyöhykkeellinen Zone-sänky ja elastisen napakan tuen tarjoava viileä Air-sijauspatja, tai painottomuuden tunteen luova pehmeä Memory-sijauspatja mahdollistavat hyvät palauttavat unet urheilijalle ja aktiiviselle liikkujalle. Viileä Cool light -kevytpeitto on ihanteellinen kesäöihin ja hikoilevalle. Pään alle valitaan niskaa hyvin tukeva Smart Air -tyyny, joka ei kerää itseensä lämpöä ja jonka innovatiivisen Breathair® 3D-pehmusteen voi pestä kätevästi suihkuttamalla. Kesäöiden unielämyksen tunturimaisemissa viimeistelevät luonnollisesti hengittävät Familon-pellavalakanat.

Kauniita palauttavia unia NUTS Ylläs Pallas -tapahtuman polkujuoksijoille ja kaikille ulkoilijoille toivottaa Familon!

Familon-tyyny ja -peitto keinussa tunturimaisema

Julkaistu 6.7.2022