Familon-peitot uudistuivat – vastuulliset Original-peitot

Sopivan peiton valinta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kaikki Original-valikoiman klassikkopeitot ovat selkeästi toisistaan eroavia ja vastuullisesti valmistettuja. Löydät valikoimasta helposti tarpeeseesi sopivan peiton. Valikoiman uudistuessa rakastetut klassikkopeitot saivat myös uudet peittojen ominaisuuksia paremmin kuvaavat nimet.

Uuden Familon Original -valikoiman klassikkopeitot vastaavat pohjoisen neljän vuodenajan vaihteluihin, tarjoten sopivan lämpöiset, puhtaasti paremmat unet koko perheelle. Original-valikoimassa on kolme eri lämpöistä peittoa, joiden päällinen on laadukasta luomupuuvillaa ja täytteet eri tyylisiä, kestäviä kierrätyskuituja. Kaikki tutkitusti turvalliset Original-peitot sopivat myös allergisille ja ne voi pestä 60 asteessa.

Sopiva Original-peitto eri tarpeisiin

Mietitkö mikä Original-peitosta sopii sinulle? Kesäöihin ja helposti hikoilevalle hyvä valinta on kevytpeitto Original Light. Normaalilämpöinen Original-peitto ja muhkeampi Original Warm -peitto ovat monien suosikkeja syksystä kevääseen. Leveä tuplapeitto Original Double on ihanteellinen parisängyn peitto.

Klassikot uusilla nimillä. Oletko nauttinut raikkaista unista Familon Princess -peiton alla vai kietoudutko mieluummin muhkeaan Familon Ultra -peittoon? Nämä ja muut suosikkipeitot löydät nyt Original-valikoimasta uusilla nimillä.

ORIGINAL-PEITTO

Familon Original -peitto

Original-peitto vastaa aiempaa Familon Princess Organic -peitettä eli Princess-peittoa. Normaalilämpöinen, ilmava ja pehmeä peitto valmistetaan vastuullisesti, mukavuudesta tinkimättä. Ihanan tuntuisen peiton luomupuuvillainen päällinen ja kierrätyskuitutäyte ovat turvalliset myös allergikoille, koko 150 x 200 cm.

ORIGINAL WARM -PEITTO

Familon Original Warm -peitto

Original Warm -peitto vastaa aiempaa Familon Ultra Organic -peitettä eli Ultra-peittoa. Tämä lämmin peitto on paksu, pehmeä ja ihanan muhkea. Iltojen viiletessä on ihana kietoutua muhkeaan ja lämpimään peittoon, joka tarjoaa levolliset unet lämpimästi ja vastuullisesti. Original Warm on ihanteellinen talvipeitto, mikäli mielit vaihtaa peittoa vuodenajan mukaan.

ORIGINAL LIGHT -PEITTO

Familon Original Light -peitto

Original Light -peitto vastaa aiempaa Familon Princess Organic -kevytpeitettä eli Princess-kevytpeittoa. Ihanan ilmava kevytpeitto on kesäunien pelastus, mutta ohut peitto on monen suosikki myös ympäri vuoden. Viileä peitto yhdistää mukavuuden, helppohoitoisuuden ja vastuullisuuden, koko 150 x 200 cm. Original Light on oiva kesäpeitto, mikäli mielit vaihtaa peittoa vuodenajan mukaan.

ORIGINAL DOUBLE -PEITTO

Familon Original Double -peitto

Original Double -peitto vastaa aiempaa Familon Princess Organic -tuplapeitettä eli Princess-tuplapeittoa. Normaalilämpöinen tuplapeitto on ihanan ilmava ja pehmeä parisängyn peitto yhteiseksi iloksi, koko 230 x 210 cm.

Familon Original kattaa peittojen lisäksi valikoiman tyynyjä, lakanoita, sänkyjä, sekä patjoja ja sijauspatjoja. Tutustu Original-valikoimaan laajemmin ja löydä paremmat unet koko perheelle!

Familon Original -peitot

Julkaistu 10.3.2022