Näin luot hotellityylin makuuhuoneeseen!

Nukutko aina parhaiten hotellisängyssä – ja olet haaveillut, että voisit hankkia sellaisen myös itsellesi? Familon tuo hotelliunet kotiisi!

Moni meistä on hotellissa yöpyessään sitä miettinyt: miten ihanaa olisikaan, jos voisin käydä unten maille tällaisessa sängyssä kotonakin.

Vuosikymmeniä hotelleissa on nukuttu Familonin sängyissä – ja vuosikymmenet olemme saaneet kyselyitä siitä, mistä näitä hotellisänkyjä voisi ostaa. Vastaamme kuluttajien tarpeeseen tarjoamalla kestävän ja vahvan vuoteen, joka takaa jokaiselle nukkujalle ainutlaatuisen unielämyksen. Familon Hotel -jenkkisänky tuo hotellielämyksen kotiisi!

Asiakaspalaute Familonin hotellisängystä:
“Let me start by saying respect! For making this man sleep like a baby!
Your beds are super comfortable and we would love to get one as a family!
We recently stayed at the Haymarket by Scandic in Sweden.
How do we go about getting one to have in our home. It may be that we
never travel again and just stay home and cosy up in your bed instead.”
- Tyson Sadlo 

Näin luot hotellityylin makuuhuoneeseen!

Hotellitrendi näkyy nyt makuuhuoneessa muutenkin. Familonin vinkeillä luot kokonaisvaltaisen hotellielämyksen kotiisi:

Oikeanlainen sänky. Ylellinen hotellisänky tuntuu samaan aikaan muhkealta ja tukevalta. Familon Hotel -jenkkisänky on klassinen hotellisänky, jossa on vartaloa tukeva napakka tuntu. Sängyn rakenteessa yhdistyvät kaksi runkoa ja ergonominen patja. Patjan pinnassa on kehon lämpöön reagoiva ja muotoutuva älypehmuste, alla kantava ja tukeva erikoispehmuste. Rungoissa on kestävä Familon bonnel -kaksoisjousitus. Sänky on suunniteltu sopimaan usealle vartalotyypille ja painoluokalle.

Yhden hengen Familon Hotel -hotellisänky tarjoaa hotellitasoiset unet napakassa ja kannattelevassa sängyssä myös painavammille. Kaksi runkosänkyä yhdistämällä saat hotellitasoisen parisängyn kotiisi.

Ylelliset lakanat. Laadukkaat percalepuuvillaiset lakanat tuovat sänkyyn ripauksen ylellisyyttä. Hienoista ohuista langoista tiheään kudottu puuvillaperkaalikangas on erityisen sileän tuntuista, himmeästi hohtavaa ja ylellistä. Ryhdikäs puuvillaperkaalilakana ei laskeudu ihonmyötäisesti, vaan jättää ilmaa väliin, mikä luo ihanan viileyden tunteen. Familonin valikoimasta löydät niin normaali- kuin tuplakokoiset Percale-pussilakanasetit sekä yksittäin myytävät tyynyliinat.

Muhkeat tyynyt ja peitot. Pehmeästi unten maille upottavat tyynyt ja peitot ovat must hotellitunnelmaa tavoitellessa. Familon Down -untuvatyyny ja -untuvapeitto tekevät sängystäsi suloisen pehmeän linnakkeen. Hotellipetaukseen kuuluvat myös jättityynyt, joihin on ihana nojailla vaikka kirjaa lukien, suuri Familon Grande -tyyny sopii niin nojailuun kuin nukkumiseenkin.

Hillitty värimaailma. Lempeät värisävyt rauhoittavat unten maille. Voit hyödyntää sisustuksessa kauden trendivärejä, mutta pyri pitämään värien kirjo minimalistisena.

Pimennysverhot. Hotelleissa käytetään yleensä paksumpia verhomateriaaleja, sillä ne blokkaavat ulkoa tulevan valon. Hanki kunnolliset pimennysverhot, jotka takaavat, että saat nauttia unistasi pimeydessä.

Haaveiletko, että voisit nukkua kotonasi yhtä makeasti kuin hotellissa? Tutustu Hotel Style -valikoimaan!

Julkaisu päivitetty 25.2.2022

Julkaistu 28.1.2021