Ergonominen sijauspatja uniergonomiasi tueksi

Patja antaa vartalollesi perustuen, mutta yksilöllinen tuki saavutetaan sijauspatjan avulla. Tutustu ergonomista tukea antaviin sijauspatjoihimme!

Vuode tukee ja myötäilee vartaloa oikein, kun selkäranka on nukkuessa luonnollisen suorassa asennossa ja koko keho voi rentoutua. Sijauspatja viimeistelee yksilöllisesti hyvän unesi.

Sijauspatja valitaan vartalon muotojen mukaisesti. Uumakas, lanteikas, harteikas ja tasainen vartalotyyppi tarvitsevat eri tavoin tukevan ja myötäilevän sijauspatjan. Kun sijauspatjan pintapehmeys ja tuki ovat vartalosi mukaiset, jäsenesi eivät pääse puutumaan yön aikana.

Löydät valikoimastamme erilaiset sijauspatjat niin kotiin kuin mökille ja niin napakasta kuin pehmeästä sijauspatjasta pitävälle. Tutustu alla ergonomisiin sijauspatjoihimme, jotka tarjoavat optimaalista tukea vartalollesi ja auttavat erilaisten kiputilojen ehkäisemisessä.

 

Familon Ergo Breathair -sijauspatja

NAPAKAN JA HENGITTÄVÄN PATJAN YSTÄVÄLLE: FAMILON ERGO BREATHAIR

Familon Ergo Breathair -sijauspatja on valmistettu innovatiivisesta Breathair® 3D-spiraalikuidusta, joka tekee sijauspatjasta poikkeuksellisen hengittävän, kevyen ja kestävän. Tämä napakka sijauspatja tukee ergonomisesti eri painoisia ja muotoisia vartaloita. Elastisuuden ansiosta sijauspatjalla on myös erityisen helppo kääntyä. Ilmava Breathair® 3D-spiraalikuitu pitää vuoteen lämpötilan ja kosteuden merkittävästi alhaisempana kuin perinteinen vaahtomuovi tai älypehmuste. Siksi Ergo Breathair onkin täydellinen valinta hikoileville, ei älypehmustetta haluaville ja kesämökille. Ergo Breathair on kokonaan vesipestävä ja sopii myös herkimmille, sillä sijauspatjalla on Allergiatunnus®.

 

Familon Ergo -sijauspatja

PUOLIPEHMEÄN JA YLELLISEN MUHKEAN PATJAN YSTÄVÄLLE: FAMILON ERGO

Familon Ergo -sijauspatja on ylellisen mukava ja ergonominen sijauspatja, joka tarjoaa vartalolle optimaalisen tuen. Käännettävässä sijauspatjassa on kaksikerrosrakenne: toisella puolella on sileä, lämmön ja painon mukaan muotoutuva sekä hyvin tukeva älypehmuste, toisella puolella on muotoiltu eli profiloitu, pehmeämmältä tuntuva erikoispehmuste. Mukautuva älypehmuste luo painottomuuden tunteen sekä vähentää pintapaineesta aiheutuvaa kääntyilyä ja puutumista. Erikoispehmusteen muotoilu ja petauspatjan reunojen 3D-verkko maksimoivat ilmankierron. Eripainoisia ja muotoisia vartaloita tukeva Ergo -sijauspatja ennaltaehkäisee rasitusta ja kiputiloja, joten se sopii myös selkävaivoista kärsiville. Sijauspatjalla on Allergiatunnus®, mikä takaa tuotteen sopivuuden myös herkimmille. Irrotettava päällinen on laadukasta joustoneulosta, pesu 60° asteessa.

 

Familon Ergo Smart -sijauspatja

PUOLIPEHMEÄN JA VAKAAN PATJAN YSTÄVÄLLE: FAMILON ERGO SMART

Ylellisen vakaa ja ergonominen Familon Ergo Smart -sijauspatja on vakaa ja ergonominen sijauspatja, jonka korkealaatuinen lämpöön ja painoon reagoiva älypehmuste eli memory foam, muotoutuu vartalon muotoja tukien. Käännettävän sijauspatjan toinen puoli on sileä ja napakampi, toinen puoli muotoiltu eli profiloitu ja pehmeämpi. Ihanan painottomuuden tunteen tarjoava Ergo Smart -sijauspatja vähentää pintapainetta, puutumisen tunnetta ja kääntyilyä unen aikana. Optimaalisen tuen ja rauhalliset unet tarjoava petauspatja on ihanteellinen myös selkävaivoista kärsiville, sillä sen hyvä tuki ja miellyttävä pehmeys ennaltaehkäisevät rasitusta ja kiputiloja. Sijauspatjalla on Allergiatunnus®, mikä takaa tuotteen sopivuuden myös herkimmille. Petauspatjan joustoneulospäällisessä on vetoketju neljällä sivulla, jotta päällisen voi pestä kahdessa osassa 60° asteessa.

Alkuperäinen julkaisu 16.5.2018.

Julkaistu 22.4.2021