Maksutavat

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Familon B2B -verkkokaupassa voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta, Visa-, Visa Electron- tai Mastercard-kortilla.

Maksutavaksi voidaan valita myös Yrityslasku, jolloin ostos maksetaan vasta tuotteiden vastaanottamisen jälkeen. Yrityslaskulla voit maksaa ostoksia jopa 5000 euroon (alv 24%) saakka.

Verkkopankit

Voit maksaa tilauksesi minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksia, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan tililtä. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimi Maksuturva Group Oy), joka huolehtii Familon B2B -verkkokaupan maksujenvälityksestä.

Maksut Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla

Maksukortilla maksaminen Familon B2B -verkkokaupassa on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta huolehtii Svea Payments Oy yhteistyössä Checkout Finland Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Svea Payments Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Checkout Finland Oy:n toimesta.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Svea Payments Oy (2121703-0)
Mechelininkatu 1 A
00180 Helsinki
Puhelin: 09 4241 7040, arkisin klo. 9.00–17.00
Sähköposti: [email protected]

Maksut yrityslaskulla

Voit maksaa tilauksesi Familon B2B -verkkokaupassa myös Yrityslaskulla.

Svea Payments Oy:n tarjoama Yrityslasku tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Luotonantajana toimii Svea Ekonomi Ab filial i Finland.

Voit valita Yrityslaskun maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 5 euroa (alv 24%) ja on enintään 5000 euroa (alv 24%). Kun valitset maksutavaksi Yrityslaskun, yrityksen tiedot tarkistetaan y-tunnuksen perusteella ja tunnistautumalla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi TUPAS-palvelussa vakuutat olevasi oikeutettu tekemään tilauksen yrityksen nimissä. Tilatakseen Yrityslaskulla tulee tilauksen tekijän olla täyttänyt 18 vuotta. Toimitus tapahtuu yrityksen viralliseen osoitteeseen.

Tilattaessa yrityslaskulla maksuehto on 14 päivää ja viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitetaan 5 euroa.

Yhteystiedot:
Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Mechelininkatu 1 A
00180 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: [email protected]
www.sveawebpay.fi

Maksujenvälittäjän yhteystiedot:
Svea Payments Oy (2121703-0)
Mechelininkatu 1 A
00180 Helsinki
Puhelin: 09 4241 7040, arkisin klo. 9.00–17.00
Sähköposti: [email protected]
www.sveapayments.fi

Sivun tiedot päivitetty 7.11.2019.