Kauneimmat unet asiakkaillesi Päivitä sängyt, tyynyt ja peitot helposti talvilomasesonkiin –10%

Milloin majoituskohteesi unituotteet on uusittu? Tarjoavatko ne vieraillesi parhaimmat mahdolliset unet? Oli kalustettavanasi sitten B&B, hotellimajoitus tai maatilamajoitus – pidä huolta, että vieraasi nukkuvat hyvin ja palaavat luoksesi. Uudista nyt kohteesi vuodetuotteet suomalaisten rakastamiin Familon-tuotteisiin ja nosta samalla asiakastyytyväisyys uudelle tasolle.

Teimme tämän sinulle helpoksi: kokosimme valmiiksi majoitukseen sopivat kokonaisuudet, joilla varmistat kauneimmat unet asiakkaillesi. Päivitä kohteesi sängyt, tyynyt, peitot ja lakanat uusiin 10% alennuksella normaalihinnoista 28.2. asti. Voit valita ammattikäyttöön suunnitellut paloturvalliset (SL1) tuotteet tai kuluttajatuotteet, joiden syttyvyysluokka on SL2.

Toimitamme tilaukset varastoltamme Heinolasta noin viikossa.
Yli 1000 euron tilaukset rahtivapaasti suoraan kohteeseen.

Rekisteröidy, kirjaudu ja käy ostoksille – ehdit vielä talvilomasesonkiin!

Familon Pro -tuotteet ammattikäyttöön

Familon Pro -vuodetuotteiden, -tyynyjen ja -peitteiden paloturvallisuus varmistetaan standardien mukaisilla tuotetesteillä. Emme koskaan testaa yksittäisiä materiaaleja, vaan aina lopputuotteen. Näin takaamme kokonaisuudelle laadullisen varmistuksen. Paloturvalliset SL1-merkityt Familon Pro -tuotteet läpäisevät liekki- ja savuketestin. Valitse tuotteet tästä, jos kohteessasi vaaditaan SL1-merkityt paloturvalliset tuotteet (tarkista oman kohteesi paloluokitus paikalliselta paloviranomaiselta):

 

Järjestä tuotteet:

Kuluttajakäyttöön suunnitellut Familon-tuotteet

Familon-tuotteet tekevät arjesta parempaa niin kotona kuin majoituskohteissakin. Korkealaatuiset kuluttajatuotteemme ovat ensisijaisesti kuluttajakäyttöön suunniteltu, mutta niitä voidaan käyttää myös majoituskohteissa. Päivitä kohteesi vuodekokonaisuudet näillä tuotteilla, jos kohteessasi ei vaadita paloturvallisia (SL1) tuotteita (tarkista oman kohteesi paloluokitus paikalliselta paloviranomaiselta):

Järjestä tuotteet: