POISTOMYYNTI – B2B-OUTLET Parhaat tarjoukset ammattilaisille, etusi jopa –30%

Poistotuotteet, erikoiserät ja erinomaiset löydöt alennetuin hinnoin yritysasiakkaiden omasta B2B-verkkokaupasta. Huippuedulliset tyynyt ja peitot, käytännölliset patjat, raikkaat lakanat ja pyyhkeet. Tarjoushinnat ovat voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Tartu tilaisuuteen ja tee omat löytösi huikein B2B-erikoishinnoin!

Familon-laatua B2B-kaupasta – ammattilaiselta ammattilaisille.

HUOM! Yli 1000 euron ostosten toimitus aina rahtivapaasti suoraan kohteeseen.

Familon on ollut jo vuodesta 1966 osana suomalaisten unia. Hyvän olon laatutuotteisiin lukeutuu kattava valikoima tyynyjä, peittoja, patjoja, sänkyjä ja kodintekstiilejä, sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Saat yritysverkkokaupastamme Familon Pro -tuotteiden lisäksi myös kauniit ja kestävät Familon-tuotteet. Valitse asiakkaasi tarpeisiin parhaiten vastaavat tuotteet käyttötarkoituksen mukaan: paloturvalliset ja laitospesun kestävät Familon Pro -tuotteet soveltuvat vaativimpiinkin kohteisiin, kun taas Familon-malliston tuotteet on suunniteltu kodin käyttö ja kulutus huomioiden. Huomaathan, että olemme testanneet osan koteihin suunnitellun Familon-malliston tuotteista myös julkisten kohteiden tarkoin kriteerein. Tarkista kunkin tuotteen soveltuvuus eri kohteisiin tuotesivun käyttökohteet-otsikon alta.

Yritysasiakas – näet hinnat rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään kauppaan. Tilaa helposti ja vaivattomasti Familon B2B -verkkokaupasta, juuri sinulle sopivalla hetkellä. Autamme sinua myös mielellämme henkilökohtaisesti erityistarpeissasi sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse arkisin klo. 9 - 15 p. 010 5045 500.

Järjestä tuotteet:
Järjestä tuotteet: