My Berry Forest -resepti: Mansikkainen suklaakakku purkissa
Nyt on aika kesäisten herkkujen. Suositun My Berry Forest -Instagram-tilin Tiina taiteilee suussa sulavia, kesälomailijan päiviin sopivia reseptejä. Tässä tulee ensimmäinen kesälomailijan herkku osana neljän reseptin sarjaa. Nautitaan kesästä yhdessä!
Mansikkainen suklaakakku purkissa
Kesän helpoin herkku valmistuu 15 minuutissa. Purkkikakusta saa näyttävän tarjottavan, kun päälle pursottaa kauravispiä ja koristelee mansikalla.
Vegaaninen ja gluteeniton
Valmistusaika 15 min
4:lle
AINEKSET:
40 g tummaa suklaata tai raakasuklaata
40 g / ~1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
25 g / ~0,5 dl saksanpähkinöitä
45 g / ~3 rkl vaahterasiirappia
15 g / ~1 rkl pähkinävoita esim.mantelivoi
pari ripausta suolaa
Koristeluun: kauravispiä tai muuta kasvipohjaista vaahtoa ja mansikoita
Vaahdota kauravispi. Jos haluat vaaleanpunaista vaahtoa, sekoita vaahdon joukkoon soseutettua mansikkaa. Viipaloi mansikoita. Murskaa ja sekoita kaikki kakkuainekset muruksi tehosekoittimella. Laita kakkumurua astian pohjalle, päälle viipaloituja mansikoita ja kauravispiä. Koristele mansikalla ja nauti!
Resepti ja kuvat: Tiina / My Berry Forest