My Berry Forest -resepti: Kvinoa-fetasalaatti
Nyt on aika kesäisten herkkujen. Suositun My Berry Forest -Instagram-tilin Tiina loihtii suussa sulavia, kesälomailijan päiviin sopivia reseptejä. Kesän kolmannessa reseptissä tarjolla kesäinen herkkusalaatti, jonka saa nopeasti napattua myös purkkiin retkievääksi. Kokeile ja nauti kauniina kesäpäivänä!
Nappaa retkelle mukaan Familonin torkkupeitto ja maukas ravitseva kesäsalaatti.
Gluteeniton ja vegaaninen
Valmistusaika: 30 min
2-4:lle
AINEKSET:
Kastike:
2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
½ tl sipulijauhetta
¼ tl valkosipulijauhetta (voit myös käyttää tuoretta valkosipulia)
¼ tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl silputtua tuoretta basilikaa
1,5 rkl sitruunamehua
Salaatti:
4 dl keitettyä kvinoaa
2 dl vegaanista fetaa tai mitä tahansa salaattiin sopivaa juustoa
Kourallinen kirsikkatomaatteja tai 2 isoa tomaattia
muutama lehti vahvaa salaattia revittynä esim.Romaine
tuoretta basilikaa
Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. Keitä kvinoa ohjeen mukaan. Pilko tomaatit. Sekoita yhteen kvinoa ja kastike. Asettele lasipurkin pohjalle ensin kvinoa, sitten feta, revityt salaatin lehdet, pilkotut tomaatit ja basilika.
Resepti ja kuvat: Tiina / My Berry Forest