Tuotekehitys ja innovaatio

Hyvän yön unia vuosikymmenten kokemuksella.

Vietämme jopa kolmanneksen elämästämme nukkuen, ja siksi hyvään uneen kannattaa panostaa. Familon on tehnyt kymmeniä vuosia tutkimusta ja tuotekehitystä, jotta me suomalaiset nukkuisimme paremmin. Familon-tuotteet ovat turvallisia ja huolellisesti testattuja. Tuotteet valmistetaan aina parhaista materiaaleista vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Familon-tyynyjä, -peitteitä ja -sijauspatjoja on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa jo vuodesta 1996. Yhteistyöllä on saavutettu Allergiatunnus®, joka takaa sopivuuden myös kaikkein herkimmille. Turvallisesta tekstiilistä kertoo myös Öko-tex-sertifiointi. Suomalaisesta suunnittelusta kertoo Design from Finland -merkki.

Familonin kanssa voitkin nukahtaa levollisin mielin, sillä mistään ei ole tingitty.

FAMILON-VUOTEITA AMMATTITAIDOLLA

Parasta vuodeteknologiaa hyödyntävät Familon-sängyt ja -patjat ovat osoitus 30 vuoden kokemuksesta ja korkeimmista laatustandardeista. Vuoteiden valmistus sisältää useita taitoa ja tarkkuutta vaativia työvaiheita. Vuodetuotteet verhoillaan ja päälliset ommellaan huolellisesti käsityönä. Joustinsänkyjen ja -patjojen jousistot valmistetaan erityisen kestävästä erikoishiiliteräksestä. Jokainen jousiston jousi on lämpökarkaistu valmistuksessa, minkä tuloksena saadaan paras kestävyys.

FAMILON-TUOTTEITA SUOMALAISENA SUUNNITTELUTYÖNÄ

Suomessa suunnitellut ja parhaista materiaaleista valmistetut Familon-tyynyt ja -peitteet valmistetaan ja testataan Familonin korkealuokkaisten standardien mukaisesti konsernin omalla tehtaalla Virossa. Koko tuotanto noudattaa laatu-, ympäristö- ja tuoteturvallisuusjärjestelmiä, joita vaaditaan myös yhteistyökumppaneilta. Osoituksena suomalaisesta osaamisesta tuotteilla on Design from Finland -merkki.

FAMILON HOME – HYVÄN OLON KOTI

Familon Home -malliston tuotteet vievät Familon-maailman makuuhuoneesta koko kodin laajuudelle. Makuu- ja kylpyhuoneen sekä koko kodin tekstiilit ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne sopivat herkimmällekin iholle.

Valikoima on harmonisen raikas, ja erilaisia tuotteita yhdistelemällä on helppo luoda omanlaisia kokonaisuuksia kotiin. Osoituksena suomalaisesta osaamisesta tuotteilla on Design from Finland -merkki.