Projektimyynti

Familon Pro tarjoaa parhaat ratkaisut hotelli-, laiva- ja laitoskohteiden majoitustarpeisiin vuosikymmenten kokemuksella – 100 % Pro Well-being. Yrittäjänä tilaat yritysverkkokaupastamme Familon Pro -tuotteet helposti muun muassa majoituskohteisiin ympäri vuorokauden. Tarjoamme myös hyvän olon lahjat yrityksesi PR- ja liikelahjatarpeisiin.

FAMILON PRO – AMMATTILAISELTA AMMATTILAISILLE

Asiantuntijat palveluksessasi suunnittelusta toteutukseen. Familon Projektimyynti palvelee sisustamisen ammattilaisia. Sinua, joka vastaat työksesi asiakkaiden viihtymisestä, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Familon Pro -vuodetuotteista löydät ratkaisun monenlaisiin majoitustarpeisiin. Familon Pro -tekstiilimallistosta voit valita ja yhdistellä yhä uusia kokonaisuuksia – käyttötekstiileistä sisustustekstiileihin.

Ota yhteyttä projektimyynnin asiantuntijoihin. Kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja suunnitellaan niihin sopiva ratkaisu. Tavoitat meidät sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 010 5045 400 (arkisin 8-16).

FAMILON B2B -VERKKOKAUPPA YRITYKSILLE

Tutustu ja tilaa Familon Pro -tuotteet helposti Familon B2B -yritysverkkokaupasta >

FAMILON PRO –MALLISTO

Kestävää turvallisuutta nyt ja aina. Korkeatasoiset Familon Pro -tuotteet suunnitellaan hotelli-, laiva- ja julkisen sektorin käyttöön. Suunnittelu perustuu kunkin kohteen erityisvaatimuksille: paloturvallisuus, nukkumismukavuus, kestävyys ja huollettavuus ovat aina etusijalla. Täytämme aina laatu-, ympäristö- ja tuoteturvallisuusjärjestelmien kriteerit. Tuotteiden ja prosessien terveellisyyttä, turvallisuutta ja laatua kehitetään ja valvotaan jatkuvasti. Familon Pro -tuotteet ovat helppohoitoisia ja käytössä erittäin kestäviä. Siksi ne ovat luotettava ja turvallinen valinta yrittäjän arjen haasteisiin.

FAMILON PRO – HOTELLIT JA MAJOITUSKOHTEET

Ammattitaidolla ja vahvalla kokemuksella. Familon Pro on tehnyt pitkään yhteistyötä hotelli- ja majoitusliikkeiden kanssa. Vuosia kestävällä ammattitaidolla yhdessä asiakkaan kanssa on kehitetty tuotteita, jotka takaavat erinomaisen unikokemuksen. Familon Pro -tuotteet ovat testatusti paloturvallisia ja juuri majoitusolosuhteiden vaateisiin suunniteltuja. Tarjoamamme ratkaisut nukkumiseen ovat joustavia ja vertaansa vailla.

Referenssejä:
Sokos Hotels
Radisson Blu
Scandic
Holiday Club
Lapland Hotels
Best Western

FAMILON PRO – LAIVAT

Lempeitä unia maailman merille. Familon Projektimyynnillä on taustallaan pitkä yhteistyö laivateollisuuden ja varustamoiden kanssa. Familon Pro -malliston MED-sertifioidut tuotteet on suunniteltu kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin ja ne takaavat parhaan nukkumismukavuuden paikasta riippumatta. Jatkuva yhteistyö laivojen uudis- ja korjausrakentamista tekevien yritysten kanssa vie Familonin lempeät unikokemukset kaikille maailman merille!
 
Referenssejä:
Tallink Silja
Viking Line
Birka Line
Finnlines
Arctech
Arctia
OSM Shipping
ESL Shipping
Almaco
I.S. Mäkinen
Piikkio Works

FAMILON PRO – JULKISET PALVELUT

Tukea ja turvaa jokaiselle. Familonin Projektimyynti tarjoaa turvalliset ja laadukkaat tuotteet nukkumiseen kaikille aina vauvasta vaariin. Asiakaskuntanamme ovat muun muassa päiväkodit, koulut, oppilasasuntolat, hoivakodit, sairaalat ja palvelutalot. Eri palveluilla on erilaiset haasteet ja vaatimukset – Familon vastaa nopeasti ja tehokkaasti kaikkiin tarpeisiin vuosikymmenten kokemuksella. Kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota luotettavuuteen ja laatuun.

Referenssejä:
Kunnat ja kaupungit
Rikosseuraamuslaitos
Poliisilaitokset
Sairaalakalustevalmistajat
Sairaanhoitopiirit
Pesulat

FAMILON YRITYSMYYNTI

Muista asiakkaitasi ja henkilökuntaasi lahjoista pehmeimmillä. Tee vaikutus asiakkaaseen, muista yhteistyökumppaneita tai kiitä henkilökuntaasi – Familon-peitteillä, -tyynyillä ja -tekstiileillä on helppo lämmittää jokaisen lahjansaajan mieltä persoonallisesti. Esimerkiksi säädettävät tyynyt taipuvat moneen makuun: säätöominaisuuksiensa takia ne ovat kuin saajalleen räätälöityjä.

Hyvät unen lahjat ovat tervetulleita jokaiseen kotiin. Hyvin nukutusta yöstä hyötyvät kaikki. Mitä useampi meistä aloittaa päivänsä levänneenä, sitä paremmin kaikki voivat. Familon-tuotelahja on todellinen hyvän olon lahja ja viesti siitä, että välität.