Me Familonilaiset

Me familonilaiset haluamme Familon-tuotteiden ja -palveluiden olevan hyvä valinta. Työskentelemme joka päivä tavoitteenamme tarjota parempaa nukkumismukavuutta ja hyvinvointia. Familonin tuotevalikoimaan kuuluu kuluttajatuotteita sekä Familon Pro -ammattipuolen ratkaisuja, jotka tuovat hyvän unen tuotteitamme muun muassa hotelleihin ja risteilyaluksiin.

Olemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla 100% Pro Well-being.

Jaana Tarkki, toimitusjohtaja

Hyvä olo ja hyvä uni ovat meille familonilaisille sydämen asia. Missiomme on tarjota hyvänolon tuotteita ja palveluita, jotta me kaikki nukkuisimme ja voisimme paremmin. Uudet työtämme ohjaavat arvot on päivitetty yhdessä kaikkien Familonin työntekijöiden kanssa: Teemme yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen rohkeasti, intohimoisesti ja onnistumisen ilolla. Olemme läsnä toisillemme, asiakkaillemme ja kuluttajille. Innovaatioilla ja oikeilla ratkaisuilla teemme tulosta ja hyvinvointia. Visiomme on, että Familon on ensimmäisenä mielessä, kun ajattelet hyvää unta ja hyvää oloa.

Mailis Linnola, tuotekehitys: peitteet, tyynyt ja tekstiilit

On kiehtovaa todistaa, mitä erilaisten kuitujen ominaisuudet saavat aikaan. Tekniset mitattavat asiat ovat tulleet nukkumistuotteisiin jäädäkseen. Tällä hetkellä puhutaan paljon unen määrän ja laadun merkityksestä. Olemme tärkeän asian äärellä ja valmiita kehittämään tuotteita, jotka mitattavasti parantavat näitä asioita. Myös Familon Home -kodintekstiilimalliston lähtökohdat ovat vahvasti unen maailmassa, sekä hyvässä nukkumisympäristössä – tärkeimmäksi nousevat materiaalien tuntu, levollinen tunnelma, pitkäikäisyys, puhtaus sekä yhdisteltävyys ja ennen kaikkea kokonaisvaltainen hyvä olo.

Hanna Salama, tuotekehitys: sängyt, patjat ja pehmusteet

Familonin talossa elää pitkä unen tietotaito. Hyvätkin vuoteet ovat kuin pelkkä aterian alkupala, joka ei yksin pidä kylläisenä. Hyvä uni on aina kokonaisuus, ja Familonin ainutlaatuisuus piilee siinä, ettemme koskaan tarjoa pelkkää sänkyä tai muuta yksittäistä tuotetta, vaan kokonaisuuden, mihin kuuluu aidosti erinomaiset vuoteet, ergonomiset tyynyt, yksilölliset peitteet, korkealaatuiset lakanat ja muita unen lisävarusteita. Tuotteemme eivät ole vain laadukkaita ja ergonomisia, vaan myös käytännöllisiä, esteettisiä ja entistä sisustuksellisempia. Eri Familon-kombinaatioita yhdistelemällä kaikenlaiset nukkujat löytävät takuulla itselleen hyvän unen ratkaisun.

Sofia Björk, markkinointi

Me Familonilaiset tiedämme hyvän unen salaisuuden. Moni ei tule edes ajatelleeksi, miten paljon merkitystä laadukkailla ja itselle sopivilla unituotteilla on unen laatuun ja siten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Itse nukun parhaiten kotona ja puhunkin aina ”siitä tunteesta”, kun pujahdat illalla omaan sänkyyn. Sen tulisi olla päivän paras hetki. Täydellisen pehmeät lakanat ihoa vasten, sopivasti kahiseva peitto ja itselle valittu sänky – näillä unituotteilla on helppo nukkua hymyillen. Toivon, että pystymme jakamaan hyvän olon viestiä siten, että se olisi kaikkien kuultavissa.

Hanna Kärppä, PR ja viestintä

Haluamme tarjota viestintämme, media- ja blogiyhteistöiden sekä sosiaalisen median kautta kokemuksia, tarinoita ja tunteita Familonista. Joko olet kurkistanut Friends of Familon -blogiimme, josta löydät vinkkejä hyvään uneen ja tuotteiden valintaan, kehoa ja mieltä helliviä reseptejä sekä kiinnostavien nukkujien haastatteluja? Seuraa Familonia myös sosiaalisessa mediassa: Facebookissa @familonfi, Instagramissa @familon_fi ja Pinterestissä @familon.

Beni Kjisik, Myynti, Familon Pro

Tyypillinen Familon Pro -asiakas haluaa vain parasta omille asiakkailleen. Mekin tarjoamme sitä osaamista, jonka itse taidamme parhaiten – laadukkaita hyvän unen tuotteita ja palveluita vuosikymmenten asiantuntemuksella. Familon-tuotteissa nukutaan niin luksukkaissa hotellihuoneissa, jäämerilaivojen hyteissä kuin sairaaloissa, joissa yksilöllisiä tarpeita on yhtä paljon kuin nukkujiakin. Ota yhteyttä, ja pohditaan yhdessä, miten voisimme räätälöidä juuri sinulle ja asiakkaillesi parhaimmat hyvän olon palvelut!

Annina Kekoni, Myynti, vähittäiskauppa

Meille familonilaisille on tärkeää, että vähittäiskaupan asiakkaamme löytävät valikoimastamme juuri heidän brändinsä ja asiakkaidensa näköiset Familon-tuotteet. Haluamme vastata kuluttajien jatkuvasti kehittyviin tarpeisiin ja kuulla heidän ajatuksiaan siitä, minkälaiset unituotteet auttavat suomalaisia nukkumaan paremmin. Meille on myös tärkeää olla läsnä jälleenmyyjiemme liikkeissä: kierrän tien päällä Hyvän Olon -lähettiläänä, jotta me kaikki ympäri Suomen nukkuisimme paremmin. On ilo myydä tuotteita, jotka auttavat ihmisiä voimaan hyvin ja jaksamaan paremmin arjessa.

Jukka Ojala, tuotanto ja logistiikka

Familon on luotettava kumppani. Tuotteidemme laatu, tuotannon sujuvuus sekä toimitusvarmuus ovat työssäni tärkeimpiä onnistumisen mittareita. Familon-tuotteet valmistetaan konsernin omilla tehtailla Virossa sekä yhteistyössä luotettavien toimittajien kanssa. Vastuullisuus näkyy päivittäin työntekijöiden hyvinvointina ja ympäristön kannalta hyvinä valintoina. Rohkeus kokeilla uusia innovaatioita ja yhteistyökuvioita vie toimintaamme eteenpäin. Haluan omalta osaltani varmistaa, että Familon-tuote on aina muita vaihtoehtoja parempi ostos.

Maikki Lukka, Markkinointi ja esillepanot

Tuotteen hyllyssä nähdessään asiakkaan tulee heti tietää, minkälaisen Familon-tuotteen hän on ostamassa. Kehitämme jatkuvasti tuotepakkauksiamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jotta pystymme tarjoamaan tuotteita, joiden pakkaukset ovat helposti ymmärrettäviä. Familonin visuaalinen ilme ja tarina on tunnistettava niin myymäläesillepanoissa, tapahtumissa kuin jokaisessa tuotteessakin.

Tuuli Roth, verkkokauppa

Etsitkö uutta tyynyä, hyvää petauspatjaa tai parasta laatua lapselle? Olemme täällä sinua varten. Kokonaisvaltainen hyvinvointi syntyy oikeista valinnoista ja valitsemisen tulee olla helppoa. Familon.fi-verkkokaupasta löydät aina luotettavat asiantuntijan vinkit ja ne oikeat unituotteet, joilla jokainen yö on kuin ensi-ilta uuteen mukavuuteen. Jos jokin askarruttaa asiakaspalvelu auttaa ilolla valintojen viidakossa. Tiesitkö? Friends of Familon -jäsenenä pääset nauttimaan parhaista erikoiseduista ja hyvän olon vinkeistä. Tervetuloa hyvän olon ostoksille!

Tavoitat meidät

puh. 010 5045 400
arkisin klo 8–16
asiakaspalvelu@familon.fi
tai henkilökohtaisesti
etunimi.sukunimi@familon.fi