VAIHTOVÄLI: AIKA VAIHTAA UUTEEN Tyynyt, peitot, pussilakanat, tyynyliinat ja aluslakanat –10%

Allergiatunnustetut Familon-tuotteet kestävät konepesua korkeassa lämpötilassa, mutta nukkuvasta ihmisestä irtoava tali, hiki ja rasva pitävät huolen siitä, etteivät pesukertoja tarpeeksi nähneet tyyny ja peite enää toimita tehtäväänsä kunnollisesti. Milloin vaihdoit viimeksi? Me Familonilla suosittelemme tyynyille vaihtoväliksi 2 vuotta ja peitoille 4 vuotta.

Vuotuinen vaihtovälikampanjamme maaliskuun ajan: saat nyt kaikki raikkaat Familon- ja Familon Pro -tyynyt, -peitot, -pussilakanat, -tyynyliinat ja -aluslakanat 10% alennuksella normaalihinnoista Familon B2B -verkkokaupasta, 31.3.2019 asti. Vaihda nyt ja anna asiakkaallesi hyvät unet!

Katso myös muut tarjoukset

Valitse tuotteet käyttötarkoituksen mukaan: Vastaatko asiakkaasi tarpeisiin paloturvallisilla ja laitospesun kestävillä Familon Pro -tuotteilla, jotka soveltuvat vaativampiinkin kohteisiin? Vai soveltuuko kohteeseesi kodin käyttö ja kulutus huomioiden suunnitellut Familon- ja Familon Home -mallistojen tuotteet? Huomaathan, että olemme testanneet osan koteihin suunnitellun Familon-malliston tuotteista myös julkisten kohteiden tarkoin kriteerein.

Yritysasiakas – näet hinnat rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään kauppaan. Tilaa helposti ja vaivattomasti Familon B2B -verkkokaupasta, juuri sinulle sopivalla hetkellä.
Tarvitsetko neuvoja, kaipaatko apua? Ota yhteyttä b2b@familon.fi tai arkisin klo. 9 - 15 p. 010 5045 500, autamme mielellämme.

FAMILON PRO -TUOTTEET HOTELLEIHIN JA HOIVAKOHTEISIIN

Järjestä tuotteet:

FAMILON- JA FAMILON HOME -TUOTTEET JÄLLEENMYYNTIIN

Järjestä tuotteet:
KEVÄT 2019 UUTUUDET Uudet Familon Home -tekstiilit helposti ja nopeasti yritysasiakkaiden Familon B2B -verkkokaupasta. Tutustu, tilaa ja ilahduta asiakkaitasi raikkailla uutuustekstiileillä! Tutustu uutuuksiin
LÖYTÖJÄ – B2B-OUTLET Poistotuotteita, erikoiseriä, tarjouksia ja erinomaisia löytöjä. Parhaat tarjoukset ammattilaisille, etusi jopa –30%! Tartu tilaisuuteen ja tee omat löytösi huikein B2B-erikoishinnoin! Tee löytöjä
REKISTERÖIDY ASIAKKAAKSI Saat näkyviin tuotteiden hinnat ja pääset nauttimaan yritysasiakkaiden Familon Pro -eduista verkkokaupassa. Liittymisetu –10% normaalihinnoista! Rekisteröidy nyt