VAIHTOVÄLI: AIKA VAIHTAA UUTEEN Sängyt, patjat, petauspatjat, suojukset ja tarvikkeet –10%

Ammattikäytössä etenkin majoituskohteissa vuoteelle on asetettu korkeat odotukset, eikä yleisvaikutelma saa jäädä epäsiistiksi. Asiakkaaseen täytyy tehdä vaikutus joka ikinen kerta. Milloin vaihdoit viimeksi? Me Familonilla suosittelemme sängyn vaihtamista uuteen 8, patjan 6 ja petauspatjan 4 vuoden välein, se on hygieenistä ja hyväksi nukkujan unenlaadulle.

Vuotuinen vaihtovälikampanjamme jatkuu huhtikuun ajan vuoteiden vaihdolla: saat nyt kaikki kestävät Familon- ja Familon Pro -sängyt, -patjat, -petauspatjat, -suojukset ja -tarvikkeet, myös lapsille, 10% alennuksella normaalihinnoista Familon B2B -verkkokaupasta, 2.5.2019 asti.

Vaihda nyt ja anna asiakkaallesi hyvät unet!

Katso myös muut kampanjat

Mistä tietää, onko jo aika vaihtaa uuteen? Lue Familon-blogista vinkit, joilla testaat vuoteen kunnon helposti itse >

Valitse tuotteet käyttötarkoituksen mukaan: Vastaatko asiakkaasi tarpeisiin paloturvallisilla ja laitospesun kestävillä Familon Pro -tuotteilla, jotka soveltuvat vaativampiinkin kohteisiin? Vai soveltuuko kohteeseesi kodin käyttö ja kulutus huomioiden suunnitellut Familon- ja Familon Home -mallistojen tuotteet? Huomaathan, että olemme testanneet osan koteihin suunnitellun Familon-malliston tuotteista myös julkisten kohteiden tarkoin kriteerein.

Yritysasiakas – näet hinnat rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään kauppaan. Tilaa helposti ja vaivattomasti Familon B2B -verkkokaupasta, juuri sinulle sopivalla hetkellä.
Tarvitsetko neuvoja, kaipaatko apua? Ota yhteyttä b2b@familon.fi tai arkisin klo. 9 - 15 p. 010 5045 500, autamme mielellämme.

FAMILON PRO -SÄNGYT JA -PATJAT HOTELLEIHIN JA HOIVAKOHTEISIIN

Järjestä tuotteet:

FAMILON-SÄNGYT JA -PATJAT JÄLLEENMYYNTIIN

Järjestä tuotteet:
B2B-SYNTTÄRIT Jo vuodesta 2011 palvellut, vuosi sitten uudistunut Pro-verkkokauppa juhlii synttäreitä. Juhlamme kunniaksi tarjoamme sinulle tuotteet entistäkin edullisemmin. Erikoisetu ja kisa
LÖYTÖJÄ – B2B-OUTLET Poistotuotteita, erikoiseriä, tarjouksia ja erinomaisia löytöjä. Parhaat tarjoukset ammattilaisille, etusi jopa –30%! Tartu tilaisuuteen ja tee omat löytösi huikein B2B-erikoishinnoin! Tee löytöjä
REKISTERÖIDY ASIAKKAAKSI Saat näkyviin tuotteiden hinnat ja pääset nauttimaan yritysasiakkaiden Familon Pro -eduista verkkokaupassa. Liittymisetu –10% normaalihinnoista! Rekisteröidy nyt