Turvallisesti lapsille Lasten tyynyt, peitot, patjat ja lakanat –10%

Familonin vauvan ja lasten tuotteet on suunniteltu tukemaan turvallista ja hyvää unta. Lähes kaikille vauvan ja lasten tuotteille on myönnetty Allergiatunnus osoituksena niiden haitta-aineettomuudesta ja niissä käytetyistä turvallisista materiaaleista.

Turvallinen lasten peitto, sopivan kokoinen tyyny, lasten tarpeet huomioiden suunniteltu patja ja pienimpiä ilahduttavat lakanakuosit tuudittavat lapset kauniisiin uniin.

Tutkitusti turvalliset Familon- ja Familon Pro -lastentuotteet 10% alennuksella yritysasiakkaiden omasta Familon B2B -verkkokaupasta 2.5.2019 asti.

Familonilta saat kaiken tarvittavan, kun petaat turvalliset unet kaikista pienimmille.

Katso myös muut kampanjat

Lue lisää lasten tuotteiden 2020 voimaan astuvista EU-standardeista Familon-blogista >

Valitse tuotteet käyttötarkoituksen mukaan: Vastaatko asiakkaasi tarpeisiin paloturvallisilla ja laitospesun kestävillä Familon Pro -tuotteilla, jotka soveltuvat vaativampiinkin kohteisiin? Vai soveltuuko kohteeseesi kodin käyttö ja kulutus huomioiden suunnitellut Familon- ja Familon Home -mallistojen tuotteet? Huomaathan, että olemme testanneet osan koteihin suunnitellun Familon-malliston tuotteista myös julkisten kohteiden vaatimin kriteerein.

Yritysasiakas – näet hinnat rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään kauppaan. Tilaa helposti ja vaivattomasti Familon B2B -verkkokaupasta, juuri sinulle sopivalla hetkellä.
Tarvitsetko neuvoja, kaipaatko apua? Ota yhteyttä b2b@familon.fi tai arkisin klo. 9 - 15 p. 010 5045 500, autamme mielellämme.

 

Järjestä tuotteet:
B2B-SYNTTÄRIT Jo vuodesta 2011 palvellut, vuosi sitten uudistunut Pro-verkkokauppa juhlii synttäreitä. Juhlamme kunniaksi tarjoamme sinulle tuotteet entistäkin edullisemmin. Erikoisetu ja kisa
AIKA VAIHTAA UUTEEN Milloin vaihdoit viimeksi? Kaikki Familon- ja Familon Pro -sängyt, -patjat ja -sijauspatjat –10% normaalihinnoista 2.5. asti. Vaihda uuteen ja anna asiakkaallesi hyvät unet! Tutustu ja osta
B2B-OUTLET Poistotuotteita, erikoiseriä, tarjouksia ja erinomaisia löytöjä. Parhaat tarjoukset ammattilaisille, etusi jopa –30%! Tartu tilaisuuteen ja tee omat löytösi huikein B2B-erikoishinnoin! Tee löytöjä