Kevät 2019 uutuudet Innovaatioita ja uudistuneita klassikoita –10%

Familon-mallisto kasvaa nyt täysin uudenlaisilla tuotteilla, joista litistymätön Feel Aerelle -tyyny on tuotekehityksen odotettu, upea innovaatio. Rakastetun Princess-kulttisarjan sekä lasten ja vauvan Hiphop-sarjan tyynyt ja peitteet uudistuvat luomulaatuisiksi. Karhunen-lastensarjan tuotteet saavat uuden värityksen, kun tyynyt ja peitteet muuttuvat harmaapohjaisiksi.

Tarjoamme yritysasiakkaillemme uudet Familon-tyynyt ja -peitot tammikuun ajan 10% alennuksella normaalihinnoista. Hyödynnä tutustumisetu ja ilahduta asiakkaitasi Familon-innovaatioilla!

Katso myös muut tarjoukset

Viileää mokkaa, vaaleaa lattea

Familon Home -kodintekstiilimalliston kevät antaa lupauksen kesästä ja valosta luonnollisessa värimaailmassa. Kahvin eri sävyt pehmentävät makuuhuoneen sisustuksen vuoden valoisimpaan aikaan. Kuosit saavat nyt näkyä vahvasti, ja uskaliaimmat yhdistävät kukalliset ja graafiset kuosit keskenään. Kahiseva perkaalipuuvilla, pehmeä puuvilla ja kestävä ja laadukas pellava ovat vakiinnuttaneet asemansa lakanamateriaalien kärkikolmikkona.

Valitse asiakkaasi tarpeisiin parhaiten vastaavat tuotteet käyttötarkoituksen mukaan: paloturvalliset ja laitospesun kestävät Familon Pro -tuotteet soveltuvat vaativimpiinkin kohteisiin, kun taas Familon- ja Familon Home -mallistojen tuotteet on suunniteltu kodin käyttö ja kulutus huomioiden. Huomaathan, että olemme testanneet osan koteihin suunnitellun Familon-malliston tuotteista myös julkisten kohteiden tarkoin kriteerein.

Yritysasiakas – näet hinnat rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään kauppaan. Tilaa helposti ja vaivattomasti Familon B2B -verkkokaupasta, juuri sinulle sopivalla hetkellä.
Tarvitsetko neuvoja, kaipaatko apua? Ota yhteyttä b2b@familon.fi tai arkisin klo. 9 - 15 p. 010 5045 500, autamme mielellämme.

 

Järjestä tuotteet:
Järjestä tuotteet: