Kevät 2019 uutuudet Viileää mokkaa, vaaleaa lattea

Familon Home -kodintekstiilimalliston kevät antaa lupauksen kesästä ja valosta luonnollisessa värimaailmassa. Kahvin eri sävyt pehmentävät makuuhuoneen sisustuksen vuoden valoisimpaan aikaan. Kuosit saavat nyt näkyä vahvasti, ja uskaliaimmat yhdistävät kukalliset ja graafiset kuosit keskenään. Tunnelma syntyy pienistä yksityiskohdista. Niitä ovat miellyttävät lakanat, pehmeä tyynyliina ihoa vasten ja ryhdikäs päiväpeite. Kylpyhuone, joka on suihkuverhoa myöten täydellinen kokonaisuus ja kunnolliset pyyhkeet, joihin haluaa kietoutua aina uudelleen.

Tutustu, tilaa ja ilahduta asiakkaitasi raikkailla uutuustekstiileillä!

Katso myös muut kampanjat

Valitse asiakkaasi tarpeisiin parhaiten vastaavat tuotteet käyttötarkoituksen mukaan: paloturvalliset ja laitospesun kestävät Familon Pro -tuotteet soveltuvat vaativimpiinkin kohteisiin, kun taas Familon- ja Familon Home -mallistojen tuotteet on suunniteltu kodin käyttö ja kulutus huomioiden. Huomaathan, että olemme testanneet osan koteihin suunnitellun Familon-malliston tuotteista myös julkisten kohteiden tarkoin kriteerein.

Yritysasiakas – näet hinnat rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään kauppaan. Tilaa helposti ja vaivattomasti Familon B2B -verkkokaupasta, juuri sinulle sopivalla hetkellä.
Tarvitsetko neuvoja, kaipaatko apua? Ota yhteyttä b2b@familon.fi tai arkisin klo. 9 - 15 p. 010 5045 500, autamme mielellämme.

 

Järjestä tuotteet:

Innovaatioita ja uudistuneita klassikoita

Familon-mallisto kasvaa nyt täysin uudenlaisilla tuotteilla, joista litistymätön Feel Aerelle -tyyny on tuotekehityksen odotettu, upea innovaatio. Rakastetun Princess-kulttisarjan sekä lasten ja vauvan Hiphop-sarjan tyynyt ja peitteet uudistuvat luomulaatuisiksi. Karhunen-lastensarjan tuotteet saavat uuden värityksen, kun tyynyt ja peitteet muuttuvat harmaapohjaisiksi.

Järjestä tuotteet:
MÖKKITUOTTEET JÄLLEENMYYNTIIN Parhaat mökkituliaiset ovat tänä kesänä pehmeitä ja käytännöllisiä. Valikoima sänkyjä, patjoja, tyynyjä, peittoja ja tekstiileitä –10% normaalihinnoista 23.6.2019 asti. Tutustu ja osta
LÖYTÖJÄ – B2B-OUTLET Poistotuotteita, erikoiseriä, tarjouksia ja erinomaisia löytöjä. Parhaat tarjoukset ammattilaisille, etusi jopa –30%! Tartu tilaisuuteen ja tee omat löytösi huikein B2B-erikoishinnoin! Tee löytöjä
REKISTERÖIDY ASIAKKAAKSI Saat näkyviin tuotteiden hinnat ja pääset nauttimaan yritysasiakkaiden Familon Pro -eduista verkkokaupassa. Liittymisetu –10% normaalihinnoista! Rekisteröidy nyt