B2B Kesäale

Kesän unettavin alennusmyynti

Uneksitko kohteesi patjojen päivittämisestä? Kaipaatko uutta piristystä sisustukseen? Familonin B2B-kesäale on täynnä laadukkaita hyvän unen tuotteita! Saat tutkitusti turvalliset ja kestävät Familon Pro -tuotteet edullisesti –10 % normaalihinnoista 31.7.2018 asti Familon B2B -verkkokaupasta tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Ammattilaiselta ammattilaiselle vuosikymmenten kokemuksella – Familon Pro takaa asiakkaallesi erinomaisen unikokemuksen.

Osta yli 500 eurolla (alv 0%), saat itsellesi kesäisen Familon Ultra Hamam -kylpypyyhkeen (ovh 29,90 euroa).
Osta yli 1000 eurolla (alv 0%), saat itsellesi ihanan viileän Familon Cool Night -tyynyn (ovh 55,90 euroa).
Ethän lisää kaupanpäällistä ostoskoriin, pakkaamme sen toimituksen mukaan. Mikäli haluat kaupanpäällisen eri osoitteeseen kuin muun tilauksen, olethan meihin erikseen yhteydessä b2b@familon.fi. Kaupanpäällisiä rajoitettu erä, tilaa nyt ja varmista omasi!

Huomasithan? Nyt ilmainen kohteeseen toimitus yli 1000 euron (alv 0%) tilauksille Familon B2B -verkkokaupasta.

B2B KESÄALE –10 % Levollisiin uniin Tarjoa asiakkaallesi unista kauneimmat! Saat kestävät ja käytännölliset Familon Pro -tuotteet erilaisiin majoitustarpeisiin kesäetuhinnoin –10 % normaalihinnoista 31.7.2018 asti Familon B2B -verkkokaupasta tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Familon Pro – täydellistä nukkumismukavuutta vuosikymmenten kokemuksella. Levollisiin uniin
B2B KESÄALE –10 % Turvallisiin uniin Hyvät unet kuuluvat kaikille! Saat kaikki tutkitusti turvalliset Familon Pro -tuotteet hoiva- ja hoitokohteisiin edullisesti –10 % normaalihinnoista 31.7.2018 asti Familon B2B -verkkokaupasta tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Päiväkodit, koulut, hoivakodit, palvelutalot – Familon Pro tarjoaa turvalliset tuotteet nukkumiseen kaikille aina vauvasta vaariin. Turvallisiin uniin
Kesän unettavin alennusmyynti B2B ALE ammattilaisille Uneksitko kohteesi patjojen päivittämisestä? Kaipaatko uutta piristystä sisustukseen? Familonin B2B-kesäale on täynnä laadukkaita hyvän unen tuotteita! Virittäydy kesän unettavimman alennusmyynnin tunnelmaan.