Kohde-esittelyssä Break Sokos Hotel Koli

Nyt on oikea aika varata pääsiäisloma keväthankien paisteesta! Familon Pro -asiakas Sokos Hotel Kolilla ei olla tingitty maisemista, ulkoilumahdollisuuksista tai unikokemuksesta.

Break Sokos Hotel Koli majoittaa todennäköisesti astetta rentoutuneemmat vapaa-ajan matkustajat kauniin jylhässä Kolin kansallispuistossa. Pieliselle avautuvat näkymät hivelevät silmää, eikä Ukko-Kolin rinteiltä sijaitsevalta hotellilta tarvitse tehdä laskumäkeen erikseen matkaa. Illat rentoudutaan Koli Relax Spa -maisemakylpylässä.

Break Sokos Hotel Koli junior suite

Upeissa kansallismaisemissa nautitun raikkaan ulkoilman uuvuttama lomailija painaa illalla päänsä tyynyyn väsyneenä ja onnellisena. Sokos Hotel Kolilla käydään lepoon kaikille vartalotyypeille sopivalla, vahvalla ja napakalla Familon Pro Dreamy Safe -joustinsängyllä. Superior-huoneessa uneen kannattelee kehonpainoon ja lämpöön reagoiva 7 cm korkuinen Master Safe 5 -sijauspatja ja Standard-huoneessa kahdella erilaisella puolella varustettu, käännettävä Master Safe 10 -sijauspatja. Vuoteesta löytyy laadukas ja ihanan ilmava Ultra Safe -peite sekä ylelliset, useimmille sopivat Viivi- ja Diivi-tyynyt (Diivi-tyyny 50x60 cm ja Diivi-tyyny 60x80 cm), joiden varassa hotellivieras nukkuu levollisesti ja viihtyy sängyssä vapaapäivänään pitkään.

Break Sokos Hotel Koli Standard Twin

Asiakaspalvelupäällikkö Sari Otalahti kiittää: Unikokemuksista ja yöpymisistä hotellissamme tulee vain hyvää palautetta! Meillä on ihanat sängyt ja niin rauhallista nukkua! Olemme ympäristössä, kansallismaisemassa, jossa unta säestää pelkkä tuulen humina ja sateen ropina. Tyynyt ovat muhkeat ja peitteet lämpimät ja höyhenen kevyet! Asiakkaamme tulevat Break Sokos Kolille lataamaan akkuja ja rentoutumaan. Olemme tarkoituksella kiinnittäneet huomioita hyvään vuodekokemukseen, ja sen Familonin kaikki tuotteet takaavat. Familon on myös koko Sokos Hotels -ketjun luotettava yhteistyökumppani.

Break Sokos Hotel Koli standard twin

Ammattilainen, annan hyvän unen jäädä päällimmäiseksi asiakkaasi mieleen. Tee tilaus pian, ja tuotteet ehtivät talvisesongiksi sekä hiihto- ja pääsiäislomakaudeksi käyttöön. 

Kuvat: Sokos Hotel

Julkaistu 15.1.2019